Lavrans Gjønnes og Gjermund Dahl klare for å ta over Clarion Hotel Energy og Clarion Hotel Air i Stavanger

Jakten på nye direktører til to av Stavangers største hoteller er over. Det er nå klart at det er Gjermund Dahl og Lavrans Gjønnes som tar over stafettpinnen etter Laila Neverdahl, som gikk over i ny stilling som driftsdirektør for Clarion Hotel Norge i november.

Laila Neverdahl presiserer at det har vært mange og kvalifiserte kandidater til stillingene.

– Så utgangspunktet var topp. Det er med stor glede jeg gir stafettpinnene videre til Gjermund Dahl og Lavrans Gjønnes, og er helt sikker på at de kommer til å gjøre en fantastisk jobb sammen med sine team på Clarion Hotel Energy & Clarion Hotel Air, legger hun til.

Allerede 1. mars starter Gjermund Dahl som direktør på Clarion Hotel Energy. 48-åringen har flere års erfaring fra Nordic Choice Hotels, og kommer fra stillingen som direktør ved Scandic Stavanger Forus. Gjermund er en erfaren hotelldirektør, og har opparbeidet seg høy kompetanse innenfor hotelldrift, skriver Clarion Hotel i en pressemelding.

– Jeg er svært fornøyd med å ha tatt Gjermund Dahl tilbake til oss og Clarion Hotel Energy. Hotellet har befestet sin posisjon som ledende konferansehotell, og nettopp på dette området har Gjermund lang erfaring fra Quality Hotels og nå Scandic Stavanger Forus. I tillegg er han en sterk og tydelig leder, som legger til rett for at de ansatte skal utvikle seg og levere fantastiske gjesteopplevelser. Jeg gleder meg til å overlate hotellet til ham, sier Neverdahl.

– Clarion Hotel Energy er for meg et av Norges flotteste og beste konferansehoteller, og jeg føler meg veldig takknemlig og ydmyk over oppgaven. Jeg gleder meg til å få jobbe sammen med et team som presterer på et så høyt nivå, og til å få muligheten til å bidra til den videre utviklingen, legger Dahl til.

11. Mars går Lavrans Gjønnes inn i sin nye rolle som direktør på Clarion Hotel Air. Han har mange års erfaring fra restaurantbransjen i Stavanger, i Herlige Stavanger Restauranter, på Tango og, i to lengre perioder, på Hall Toll. Han har også tidligere erfaring fra hotell, og har utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole.

– Jeg gleder meg til å få jobbe med den fine gjengen på Clarion Hotel Air. Jeg elsker å jobbe med mennesker, og med så flinke kolleger blir det en drøm å levere et fantastisk hotellprodukt. Jeg har alltid vært fascinert av entusiasmen i Choice, og endelig kan jeg få lov til å være med å begeistre sammen de beste, forteller han.

Laila Neverdahl forteller at hun ser svært frem til å få Lavrans på plass på Clarion Hotel Air i mars.

– Fra den dagen vi åpnet Clarion Hotel Air, har hotellet levert fantastiske resultater på gjesteopplevelser, og de ansatte har stortrivdes på sin arbeidsplass. Vi ønsker å utvikle hotellet videre, og med Lavrans Gjønnes sikrer vi dette. Vi tilfører unik kompetanse innen mat og drikke, i tillegg til at Lavrans har service i ryggraden, og vet hva som skal til for å lykkes i samspill med sine ansatte, sier hun.

Foto: Gjermund Dahl og Lavrans Gjønnes. Foto fra Clarion Hotel.