Fremtidens kongressenter i Aarhus

Related Post

Aarhus Congress Center, den største og mest fleksible konferansearenaen i Aarhus, blir ofte kalt «House of Oppertinities» [vi gjetter på et ordspill, red. anm.]. Kongress-senteret ble relansert i forrige uke, med et spektakulært show som viser mulighetene, fleksibiliteten og magien i det fantastiske kongressenteret, som ligger vegg i vegg med Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus, Danmark.

Mer enn 130 kunder, gjester og partnere var til stede for å feire nylanseringen, hvor Aarhus-teamet inviterte gjestene til å oppleve fremtidens arrangementer i AarhusCongress Center, heter det i en pressemelding fra Radisson Hotel Group.

Som del av re-lanseringen ble kongressenterets nye navn og oppdaterte konsept avslørt for gjestene. Den berømte arenaen har også fått en ny og spennende nettside, som skal gjøre det lettere for gjester, kunder og møtebookere å skape skreddersydde opplevelser.

– Når vi inviterte til nylanseringen av kongressenteret, ønsket vi å vise møteplanleggere hvordan de kan skape sine drømmearrangementer her hos oss. Målet er å skape minnerike opplevelser for våre gjester her i Jyllands mest sentrale møte- og eventarena, sier Helene Hallre, som leder Aarhus Congress Center, og er hotelldirektør for Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus.

Arrangementet ble arrangert i samarbeid med ProShop Europe, som leverte det tekniske utstyret og de digitale tjenestene. Designen sto Rodkjær Event for, og Pivot leverte det spektakulære showet.

– Vi ønsket å vise våre gjester det beste av det beste, og å skape en kveld hvor de kunne oppleve hele spekteret av mulighetene vi kan skape sammen, sier Hallre.

Kongressenteret lanserte også sin splitter nye nettside, laget med både møteplanleggerne og gjestene i fokus. Nettstedet www.aarhuscongresscenter.dk er utviklet for å gjøre det lettere for arrangørene å visualisere og planlegge arrangementer og møter, med bilder, kapasitetsdiagrammer og servicebeskrivelser. I tillegg presenteres et eget nettsted for gjester og besøkende, der de kan finne all relevant informasjon om kongressenteret.

– Vi utviklet nettstedet for å gjøre hverdagen lettere for både planleggerne og de besøkende. Lanseringen av nettsiden, og arrangementet, fikk veldig gode tilbakemeldinger fra gjestene, og det var fantastisk å se hvordan kreativiteten flommet, allerede fra første dag, forteller Helene Hallre.

Om Aarhus Kongressenter

Fleksibilitet og service er nøkkelordene for Jyllands mest sentrale og største kongressenter. Her kan møter for opptil 1600 deltagere arrangeres, konserter for mer enn 4000 musikkelskere holdes, banketter og gallamiddager for 1400 gjester arrangeres, i tillegg til messer og utstillinger. Med sin enestående beliggenhet midt i sentrum av Aarhus, Danmarks nest største by, og med det prisbelønte, 234-roms Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus under samme tak, er Aarhus Congress Centre det ideelle valget for nasjonale og internasjonale sammenkomster og arrangementer.

Aarhus kongressenter består av mer enn 2000 m² fullt utstyrte møte-, konferanse- og arrangementsfasiliteter. På grunn av sin unike fleksibilitet, kan anleggene lett tilpasses individuelle arrangementer, med ulike kapasitetsbehov. Senterets 1782 m² hovedhall passer utmerket til messer og utstillinger. Den 600 m² store foajéen kan legges til utstillingsområdet på forespørsel. Les mer på: www.aarhuscongresscenter.dk

Foto: Fra åpningen av Aarhus Congress Centre. Fotograf: Roar Paaske.

Posted in Ukategorisert