HSMAIs ressursgruppe for innkjøpere vil fremme dialog

Onsdag møttes HSMAIs ressursgruppe for innkjøpere på fantastiske Thon Hotel Rosenkrantz. Gruppens mandat er å «bidra til å utvikle og løfte bransjen og skape møteplasser som legger til rette for verdiskaping».

I onsdagens workshop var det forberedelser til dialogmøte med næringen som sto på agendaen. Hvilke utfordringer møter innkjøpere av kurs, konferanser, møter og events i sin jobbhverdag, og hvordan kan vi, gjennom dialog med bransjen, bidra til enda bedre flyt i innkjøpsprosessene.

Takk til Christian Arnet, direktør ved Thon Hotel Rosenkrantz, for gjestfrihet, nydelig servering og dialog om hvordan denne gruppen kan bidra, nettopp til å utvikle og løfte bransjen ved å invitere til dialog.

Tusen takk til medlemmer i ressursgruppen, for at dere bidrar og deler av deres kunnskap, erfaring og ikke minst setter av tid til dette viktige arbeidet.

Toppfoto: HSMAIs ressursgruppe for innkjøpere ved (fv) Gunda Djupvik (Senior Rådgiver, Arbeids- og Velferdsdirektoratet), Marianne Smith Magelie (kommunikasjonsrådgiver og leder av gruppen), Christian Arnet (direktør, Thon Hotel Rosenkrantz, møtevertskap), Lillian Moe Drotninghaug (Event Manager, Gjensidige), Nina Dalen Skaara (Caterory Manager Travel, DNB), Anne Line Haugen (Project Manager Events, Telenor), Monika Hove (HSMAI) og Siri Aarvold (konsulent, Norsk Industri).