Fjord Line selger bil på Finn for kun 590 kroner

Fjord Line går nye veier i kampen om sommerturistene til Danmark. Søndag legger fergerederiet ut en strøken Toyota Avensis til salgs på Finn.no for bare 590 kroner. Målet er hårete: Å få den best besøkte Finn-annonsen.

«MS Sommerlykke», som bilen er døpt, spiller hovedrollen i Fjord Lines sommerkampanje, som rulles ut på TV-skjermene i disse dager. Prisen på bilen er satt til 590 kroner, som er identisk med prisen på Fjord Lines rimeligste bilpakker fra Norge til Danmark i sommer, skriver rederiet i en pressemelding.

Salgs- og markedsdirektør Trine Lise Woldbæk legger ikke skjul på at reiselivsbransjen er svært konkurranseutsatt, og at Fjord Line derfor mener det er viktig å skille seg ut.

– Med denne kampanjen ønsker vi å øke kjennskapen til produktet vårt og det faktum at Danmark fremdeles er en attraktiv feriedestinasjon. Det er jo deilig å være norsk i Danmark, og her gir vi noen heldige utvalgte ferieopplevelser de sent vil glemme, sier hun.

Godt synlig i tiden som kommer

I tillegg til stasjonsvognen, følger det med gratis reiser med bilen på Fjord Lines ferger i ett år, sommerferie og påskeferie i Danmark, samt langweekend før jul.

Woldbæk lover massivt trykk og synlighet i ukene framover.

Foto: «MS Sommerlykke» kan bli din for bare 590 kroner gjennom Fjord Lines sommerkampanje, som starter på søndag. I bakgrunnen: MS «Bergensfjord». Foto fra Fjord Line.