Clarion Hotel Air kåret til Europas beste Clarion Hotel

Clarion Hotel Air på Sola mottok mandag den gjeve prisen Clarion Hotel of the Year på kongressen Empower to Exceed, som arrangeres av Choice Hotels Europe.

Choice Hotels Europe er en del av Choice Hotels International, et internasjonalt konsern med 6400 hoteller verden over. I over 20 år har Nordic Choice Hotels vært en stolt franchisetager i konsernet, og drevet merkevarene Clarion Hotel, Quality Hotel, Comfort Hotel og Clarion Collection Hotel. Choice Hotels Europe kåret mandag denne uken Clarion Hotel Air til Clarion Hotel of The Year, heter det i en pressemelding fra Clarion Hotel.

– På Clarion Hotel Air jobber vi målrettet hver eneste dag for at våre gjester skal føle seg ønsket og velkomne. Dette gjelder allt fra man sjekker inn i resepsjonen, via høy standard på våre rom, til å arrangere og gjennomføre flotte, store arrangementer. Det er en stor ære for oss å få motta denne prisen, og jeg ønsker å gi en stor takk til alle dedikerte ansatte som hver dag står på for våre gjester, og for å få hotellet vårt til å skinne på denne måten, sier Lavrans Gjønnes, Hotelldirektør ved Clarion Hotel Air.

Clarion Hotel Air, som åpnet dørene for første gang 23. November 2015, er et førsteklasses konferansehotell, bare få minutters gange fra Flyplassen i Stavanger, Sola. Med 296 rom og 14 konferanselokaler legges det til rette for møter, konferanser, eventer og kongresser for alt fra to til 1250 personer. Hotellet er etterhvert også blitt et naturlig møtepunkt for lokalbefolkningen på Sola.

Clarion Hotel jobber strategisk for å være den beste og mest pasjonerte hotellkjeden i Norden, og har lenge jobbet for å bygge Clarion-kjeden som en sterk merkevare. Prisen de mottok denne uken står derfor høyt i kurs.

– Stort grattis til teamet på Clarion Hotel Air! Hotellet er akkurat det vi ønsker at et Clarion Hotel skal være: et designhotell med pasjonert service, som gir hver gjest det den vil ha – og litt til. Det er i detaljene magien ligger, og jeg tror det er akkurat derfor Clarion Hotel Air har vunnet denne prisen, legger Christen Bagger, Senior Vice President i Clarion Hotel, til.

Foto: Clarion Hotel Air på Sola. Foto fra Clarion Hotel.