Kristofer Eastwood ny direktør på Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Related Post

Kristofer Eastwood (36) blir ny hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien. Han kommer fra stillingen som F&B Manager på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand.

– Kristofer har utmerket seg som en sterk og samlende leder. Vi gleder oss stort til å få ham på plass i rollen som direktør. Han har alltid gjesten og service i fokus, noe som er helt essensielt for å skape en minneverdig gjesteopplevelse, sier Mathias Mansoori, driftsdirektør for Clarion Collection Hotel Norge.

Eastwood startet sin karriere innen servicebransjen, da han som tyveåring begynte hos Color Line. Deretter har han hatt mange roller innen hotell og restaurant, blant annet som resepsjonssjef, selger, Revenue Manager og General Manager. Han har hatt mange verv, og har i tillegg vært medeier i en håndfull hoteller. Han har bred erfaring, og er sertifisert som Revenue Manager ved Cornell University. I 2018 ble han listet på topp ti i Assessits Årets unge leder-kåring, skriver Clarion Hotel i en pressemelding.

– Det føles fantastisk å få ta med meg mine erfaringer til Clarion Collection Hotel Bryggeparken. Hotellet skårer allerede høyt på både mat og service, noe som er to av mine fremste egenskaper, så det passer utmerket. Jeg gleder meg veldig til å starte reisen med et nytt team, sier Kristofer Eastwood selv.

I tillegg til de skandinaviske språkene, behersker han mandarin og tysk, noe som kommer godt med i et stadig mer internasjonalt reiseliv. Han har drevet mye med judo, og har vunnet mange medaljer nasjonalt. Eastwood trigges av utfordringer og å skape resultater. Han tiltrer sin nye stilling 1. august.

Trine Bingen, hotelldirektør på Clarion Collection Tollboden i Drammen, går inn som fungerende General Manager til Eastwood er på plass.

Posted in Ukategorisert