Ny hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre på Alna

Guro Øsmundset er ansatt som hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna i Oslo. Hun har tidligere jobbet ved flere av Radisson Hotel Groups hoteller i Norge, og har bred erfaring fra hotellindustrien. Nå tar hun sikte på å gjøre Alna-hotellet til det foretrukne valget for møte- og konferansegjester i Oslo.

– Jeg er kjempeglad for denne muligheten til å lede dette flotte konferansehotellet sammen med teamet her på Alna. Hotellet har moderne gjesterom og den perfekte beliggenhet mellom flyplassen og sentrum. Med det nyeste innen teknologi, og erfarne team-medlemmer, er hotellet det åpenbare valget for gjester som søker perfekte møter og eventer, sier hun.

Radisson Blu Hotel Oslo på Alna har 348 rom og suiter med moderne design og behagelige senger fra Jensen. Med 1800 kvadratmeter møteareal, inkludert en konferansesal på hele 634 kvadratmeter, kan hotellet huse arrangementer og eventer i alle størrelser. De 21 fleksible møterommene har alle det nyeste innen teknologi, og kan huse opptil 1200 gjester, bilutstillinger, konferanser, julebord og private arrangementer, heter det i en pressemelding fra Radisson Hotel Group.

– Guro har gjort en fantastisk jobb med å lede flere av våre team, både på dette og andre av våre hoteller. Hun har vist at hun er en svært god leder, som skaper gode resultater sammen med sitt team. Vi er veldig glade for at hun skal lede hotellet vårt på Alna, sier Ronald Smithjes, Regional Director Norway, Denmark & Iceland for Radisson Hotel Group.

Det seneste året har Guro Øsmundset jobbet ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre Alna, og fra tidligere har hun erfaring fra Park Inn by Radisson Oslo Airport. Hun har bred erfaring fra de ulike delene av hotellbransjen og har ledet en rekke av teamene ved Radisson Hotel Groups hoteller.

Radisson Hotel Group er den ledende internasjonale hotellkjeden i Norden, og har nær 60 hoteller i hele regionen. I Norge er selskapet representert med Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller over hele landet.

Om hotellet:

Perfekt beliggenhet med enkel tilgang til E6, Oslo sentrum, Oslo lufthavn og hundrevis av bedrifter i Alna-området

Hotellet tilbyr 348 rom og suiter med moderne design

Restauranten tilbyr tradisjonelle norske og internasjonale favoritter basert på ferske og lokale råvarer

Egen parkering ved hotellet

1800 kvadratmeter møteareal, inkludert en konferansesal på hele 634 kvadratmeter

21 fleksible møterom med gratis wifi, som kan huse opptil 1200 gjester

Les mer om Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna i Oslo her

Foto: Guro Øsmundset, hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna i Oslo. Foto fra Radisson Hotel Group.