Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap

Norwegian ble kåret til Europas beste lavprisselskap under prestisjetunge Passenger Choice Awards i Dublin tirsdag kveld. Det er passasjerene selv som har stemt frem selskapet.

Det var under Airline Passengers Experience Associations (Apex) prestisjetunge Passenger Choice Awards i Dublin Norwegian ble tildelt prisen Beste lavprisselskap i Europa. Passasjerer har rangert mer enn én million flyvninger, med fokus på komfort, service, samt underholdning og wifi om bord, skriver flyselskapet i en pressemelding.

– Vi setter stor pris på denne anerkjennelsen, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer. Det betyr mye for oss at passasjerene verdsetter den gode servicen, gratis wifi og våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly. Jeg vil takke alle passasjerer som har valgt å fly med Norwegian, og ikke minst våre hardtarbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Om Passenger Choice Awards

Passenger Choice Awards ble opprettet av Airline Passenger Experience Association (Apex) for å gi flypassasjerene en mulighet til å si sin mening. Det er en omfattende kåring, hvor mer enn én million flyvninger er blitt rangert av passasjerer gjennom spørreundersøkelser på nett i tidsperioden 1. juli 2017 til 31. juni 2018.

Foto: Dreamliner-crew fra Norwegian. Foto fra Norwegian.