Ukens navn: Ingrid Wik Pettersen

Ingrid Wik Pettersen
Kommersiell direktør
Selskap & Serveringsgruppen AS

Ingrid Wik Pettersen (34), som har vært 15 år i bransjen, er fra Slemmestad og arbeider i det daglige som kommersiell direktør i Selskap & Serveringsgruppen, som har Gamle Museet, Stratos, Bygdøy Allé 3, Justisen, Nedre Løkka og F6 i porteføljen. Denne uken er hun Ukens navn hos oss i HSMAI.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Arbeidsdagene mine er aldri like, og med tusen baller i luften samtidig, men det er akkurat sånn jeg liker det. Det er en god kombinasjon av faste arbeidsoppgaver og møter, sammen med nye ideer, aktiviteter og strategier for å styrke SSGs økonomiske resultater og tilstedeværelse som er mitt overordnede fokus. Akkurat nå er vi for eksempel i en rebranding-prosess, og det er utrolig morsomt og lærerikt. Når man får jobbe med utrolig flotte og dyktige kolleger, har man det gøy på jobb!

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Det beste ved jobben min er at den er veldig variert, med utrolig spennende arbeidsoppgaver, i en bedrift som er i vekst. Her føler man at man virkelig får være med på å skape noe, sammen med to inspirerende og engasjerte eiere og et fantastisk team i drift og administrasjon. Det å kunne jobbe med mennesker, tilby våre gjester og kunder flotte møteplasser og opplevelser, og i tillegg være med å skape nye arbeidsplasser, gir meg utrolig mye.

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Det er utvilsomt mine foreldre. De har alltid vært veldig gode rollemodeller for meg, og jeg beundrer deres mot, driv, positivitet og verdier, som forhåpentligvis også jeg har tatt med meg videre.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Ja, vi har for eksempel en fast tradisjon når noen har bursdag, der den ansattes pult blir dekorert med ballonger, pynt og blomster – og så blir det en Pascal-kake til kaffepausen klokken 14:00. Utover det har vi jevnlige sosiale sammenkomster i løpet av året og en årlig inspirasjonstur, som gir oss alle ekstra giv.

Q: Hva syns du er det beste ved HSMAI?

A: En internasjonal organisasjon som gir muligheter for å møtes og dele tanker og erfaringer innenfor bransjen, i tillegg til faglig påfyll.

Q: Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

A: Flere arrangementer à la Møte- og Eventbørsen, hvor gjester, kunder og bransjen kan møtes, i tillegg til flere kurs.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: Sommer, sol, sjø og god mat og drikke, i selskap med mennesker jeg er glad i.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Eldreomsorg og dyrevern, og å legge til rette for den voksende gründerkulturen vi har i Norge.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Blid, positiv, omtenksom og strukturert.

Q: Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

A: Jeg har akkurat vært i København og London og besøkt hoteller, barer og restauranter til inspirasjon, og neste tur blir i sommerferien, og går trolig til Italia.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Ingen spesielle hobbyer dessverre. Så lenge jeg har tilgang på musikk og godt selskap, så er jeg mer enn fornøyd.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

A: Hmmm … Den er vanskelig, da jeg er en glampacker, som alltid pakker kofferten helt full, uansett lengde på oppholdet. Men jeg velge kun én ting, så må det bli hårbørste.

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Takk for at jeg fikk være med på dette, og til alle i bransjen som gjør seg klare for fullt innrykk på 17. mai i morgen: lykke til og ha en super dag!