Nå er det rekordbillig å fly – både i Norge og Europa

Related Post

Nå tilbyr Norwegian rekordlave priser, som ifølge selskapets kommersielle direktør, Helga Bollmann Leknes, er en gavepakke til dem som fremdeles ikke har bestilt flybilletter i sommerferien – eller ønsker seg en storbyferie i løpet av de neste ukene.

Aldri har det vært billigere å bestille flybilletter enn nå. Sterk konkurranse kommer passasjerene til gode, og har ført til rekordlave flypriser sørover. Nå er det mulig å gjøre et kupp, både for dem som ønsker å reise på storbyferie før skoleferien, til eksempelvis Berlin, Paris, Milano, Budapest og Krakow, eller for dem som ønsker å fly sørover i sommerferien. Innenriksreiser i Norge er også svært billige nå, skriver flyselskapet i en pressemelding.

– Aldri før har det vært så billig å fly i denne perioden. Dersom det norske folk ønsker å ta seg en storbyferie de neste ukene eller reise sørover i sommerferien, har det knapt vært billigere eller flere valgmuligheter enn nå. Norwegian skal alltid gi best valuta for pengene, sier Leknes.

– Sammenlignet med tidligere år, har flere nordmenn avventet med å bestille flybilletter til sommerferien i år. De som har sittet på gjerdet, har dermed gode muligheter til å gjøre et skikkelig feriekupp, fortsetter hun.

Eksempler på storby-kupp fra Oslo til noen hundrelapper:

Berlin
Paris
Milano
Budapest
Krakow
Edinburgh
Warszawa

Eksempler på rekordbillige destinasjoner fra Oslo i fellesferien:

Barcelona
Korfu
Kreta
Santorini
Kos
Las Palmas
Nice
Tenerife
Varna

Eksempler på storby-kupp fra Bergen til noen hundrelapper:

Barcelona
Berlin
Krakow
København
London
Mallorca
Nice
Paris

Eksempler på rekordbillige destinasjoner fra Bergen i fellesferien:

Alicante
Barcelona
Malaga
Mallorca
Nice
Split

Eksempler på storby-kupp fra Trondheim til noen hundrelapper:

London
Barcelona
Nice
Krakow
Riga
Malaga
Nice

Eksempler på rekordbillige destinasjoner fra Trondheim i fellesferien:

Malaga
Nice
Split
Barcelona

Eksempler på storby-kupp fra Stavanger til noen hundrelapper:

Barcelona
Krakow
London

Eksempler på rekordbillige destinasjoner fra Stavanger i fellesferien:

Barcelona
Dubrovnik
Malaga
Nice

Foto: Ut på eventyr. Foto fra Norwegian.

Posted in Ukategorisert