Best Western får nytt hotell i Kristiansand

I løpet av denne uken går det populære Yess Hotel Kristiansand inn i Best Western Hotels & Resorts’ voksende hotellportefølje i Skandinavia. Hotellet blir en del av brandet Sure Hotel Collection by Best Western.

Yess Hotell Kristiansand, med sine 67 moderne og komfortable rom, ligger sentralt i den hyggelige hovedgaten i Kristiansand. Hotellet ligger også bare få minutters gange fra buss- og togstasjonen samt fergeleie. Blant mange opplagte severdigheter i Kristiansand kan man nevne Aquarama, Norges største innendørs badeland og spa, skriver Best Western Hotels & Resorts i en pressemelding.

Hotellet kommer til å bli en del av Sure Hotel Collection by Best Western.

– Best Western passer godt til vårt hotell, ettersom vi er veldig opptatt av å beholde Yess som et selvstendig konsept og varemerke. Samtidig ser vi verdien av å inngå i et globalt brand, og dermed kunne tilby våre gjester et attraktivt lojalitetsprogram, sier daglig leder på Yess Hotell Kristiansand, Anna Markussen.

Hotellet er kjent for å være blant de mest populære i byen, med fokus på komfort og tilstedeværende vertskap.

– Vi er glade for å ønske Anna og hennes team velkommen i familien. Det er ingen tvil om at dette hotellet drives ambisiøst og med utgangspunkt i en god gjesteopplevelse. Med det samme man kommer inn merker man tydelig den positive og imøtekommende atmosfæren som mange gjester roser hotellet for. Hotellet er, med sin sentrale plassering og komfortable rom, et opplagt valg for både firmakunder og feriereisende, sier Søren Nystrøm, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Norge.

Foto: Yess Hotel Kristiansand. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.