Familie fra Egersund og Klepp fikk bil og tre drømmereiser til 590,-

I konkurranse med mer enn 4500 andre håpefulle ble familien Hetland, som bor på Jæren, valgt ut til å få kjøpe Fjord Lines «MS Sommerlykke», en Toyota Avensis stasjonsvogn foliert som et skip, for 590 kroner. Med på kjøpet får familien tre drømmereiser med overnatting i Danmark, samt gratis reiser med rederiet i et helt år.

Det var en lykkelig familie på fem som nylig fikk besøk av en delegasjon fra Fjord Line hjemme på Klepp. Uvitende om at det var nettopp dem som var de heldige, fikk de der og da overrakt premien, drømmereiser verdt mange tusen kroner og en familiebil til odel og eie, skriver rederiet i en pressemelding.

Annonse på Finn

Annonsen med bilen og reisene til fantasiprisen 590 kroner ble publisert på Finn i begynnelsen av april, og Fjord Line fikk mer enn 4500 henvendelser. Alle ble lest og vurdert. Deretter fikk rundt 50 stykker forespørsel om å sende inn en video med en kort presentasjon av seg selv.

– Vi fikk utrolig mange flotte videoer, og det var vanskelig å velge ut én vinner, men vi falt for familien Hetlands bidrag, og da særlig over sjarmen til barna Ine Sofie på ti, Håkon på syv og Nora Elin på fem, sier salgs- og markedsdirektør i Fjord Line, Trine Lise Woldbæk.

Hun forteller videre at familiens åpenbare reiselyst også var avgjørende. I løpet av fjorårets sommer kjørte de hele 6000 kilometer med bobil. De elsker å være på farten.

Overrasket

Fjord Line kjørte selv bilen fra Sandefjord til Vestlandet. Familien Hetland hadde bare fått vite at de var i finalerunden, og trodde derfor de skulle gjennom en siste vurdering hos rederiet. Det var bare spill for galleriet, for valget var allerede truffet.

– Man kan trygt si at overraskelsen var stor. Og gleden var kanskje enda større. Det ble heftige jubelscener hjemme i stua i Kløverveien på Kleppe, sier Woldbæk.

Familien reiser til Danmark allerede i sommer, og får da et kamerateam fra Fjord Line med på reisen. Bilen må beholde sin «MS Sommerlykke»-foliering i minst ett år. Bortsett fra dette selges den lukrative bilpakken uten noen form for bindinger.

Wenche og Anders Hetland er begge opprinnelig fra Egersund, men er bosatt med barna i tettstedet Kleppe i Klepp kommune på Jæren i Rogaland.

Foto: Familien Hetland fra Kleppe i Klepp kommune stakk av med «MS Sommerlykke». Foto fra Fjord Line.