Iberias Bergen – Madrid-rute i gang

Nå er Iberias direkterute Bergen – Madrid i gang, og vestlendingene kan fly direkte til og fra Madrid mandager og lørdager.

Flyselskapet ble ønsket varmt velkommen av Bergen lufthavn, med lufthavn-direktør Øystein Skaar i spissen. Han ser frem til å se flyene med de røde og hvite halene på Flesland to ganger i uken ut september, skriver lufthavnen i en pressemelding.

– Madrid er en spennende destinasjon og direkteruten gir vestlendingene enklere tilgang til den spanske hovedstadens varme vær, sol, fotball, og rike kunst- og kulturscene. Vi ser også frem til å ønske flere spanske turister velkommen til Bergen og fjordene via denne ruten, sa han under åpningen.

Gode forbindelser videre

Iberia er del av Oneworld-alliansen, og ruten til Madrid gir også enklere forbindelser videre fra Madrid til andre byer i Spania, som Almeria, Granada, Jerez de la Frontera, Pamplona, Valencia og Vigo, og til latinamerikanske byer, som Buenos Aires, Montevideo, Lima, Santiago de Chile, São Paulo og Mexico City. Passasjerer kan kombinere flyruter fra Iberia og British Airways på samme billett for reiser til og fra Norge.

Ruten flys mandager og lørdager frem til 30. september.

Foto: Iberia-maskin på bakken i Bergen. Fotograf: Christel Øen.