Widerøe med Haugesunds-fly

Widerøe starter opp direkterute mellom Haugesund og Bergen 2. september. Med fem ukentlige avganger vil direkteruten gi haugalendingene mange nye reisealternativer gjennom knutepunktet på Flesland.

Selskapet flyr allerede 18 direkteruter fra Bergen, og har flere partnere som muliggjør forbindelser til mange spennende destinasjoner, både innenlands og utenlands, heter det i en pressemelding.

Haugalendingene vil nå kunne spare verdifull tid. Den nye direkteruten gir mulighet for videre forbindelser med Widerøe, til blant annet München, Aberdeen, Tromsø, Kristiansund, Sandefjord og Molde. I tillegg åpner ruten for øvrige internasjonale destinasjoner med samarbeidspartnere, til eksempelvis Amsterdam og Paris.

– Vi er veldig glade for å komme tilbake til Haugesund for å fly vår 19. direkterute fra Bergen. Vi gir alle som bruker Haugesund lufthavn et lokalt tilbud til Bergen, og mange alternativer med å komme seg videre til resten av Norge eller til utlandet, med egne ruter og i kombinasjon med alle våre partnere, sier kommersiell direktør i Widerøe AS, Christian Skaug.

Rutetider Haugesund-Bergen

Avgang Haugesund: kl. 16.10 mandag tom. fredag, 30 minutter flytid
Avgang Bergen: kl. 14.35 mandag tom. fredag, 30 minutter flytid

Priser Haugesund – Bergen: fra 699,-

Billetter er tilgjengelig for booking på wideroe.no

Foto: Bakkemannskap fra WGH. Foto fra Widerøe.