Lufthansa og Amadeus fornyer samarbeidet

Lufthansa Group og Amadeus kunngjør at de fornyer samarbeidet etter 30 år. Den nye avtalen innebærer en utvikling av samarbeidet og nye samarbeidsområder.

I forbindelse med avtalen skal Amadeus Altéa Passenger Service System (PSS) fortsette å levere IT-systemer for booking, inventering og avgangskontroll til Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines og Swiss International Air Lines. Lufthansa Group og Amadeus skal også utvide samarbeidet ved å legge til flere samarbeidsområder.

Amadeus støtter i dag Lufthansa Group med alt fra drift av IT-systemer, markedsføring og salg til håndtering av driftsforstyrrelser.

– Både Amadeus og Lufthansa Group ble grunnlagt i Europa, og er involvert i vekst og digitalisering over hele verden, sier dr. Roland Schütz, Executive Vice President Information Management og CIO i Lufthansa Group.

Amadeus’ system vil fortsette å støtte Lufthansa Group gjennom bransjeledende løsninger som fremmer innovasjon.

Foto: En av Lufthansas A320neo-maskiner på bakken. Fotograf: Oliver Roesler/Lufthansa Group.