KITE styrker staben

KITE ansetter Tone Langmoen som ny rådgiver, med over ti års erfaring fra lederstillinger innen reiseliv og arrangementer mot næringslivet, og kommer fra stillingen som daglig leder i SponsorLink AS.

– Jeg ser frem til nye utfordringer som rådgiver i KITE, og vil særlig bidra til å utvikle selskapets tjenester innenfor reiser og internasjonale arrangementer i og utenfor Norge, sier hun, og fortsetter:

– I KITE blir jeg en del av et byrå med sterkt fokus på å utvikle solide opplevelses-konsepter på vegne av kundene, og jeg får mulighet til å trekke på mye strategisk og kreativ kompetanse.

Daglig leder i KITE, Trude Linge, ser frem til å få Tone med på laget.

– Med Tone på laget kompletterer vi selskapets kompetanse på områder som er viktige for oss, og ikke minst for kundene våre. Med vekstambisjoner er det viktig for oss å rekruttere medarbeidere med solid erfaring, kombinert med de unge talentene. Vi er derfor svært glade for at Tone blir med oss på laget, sier hun.

Langmoen skal jobbe som rådgiver mot både nye og eksisterende kunder, og tiltrer stillingen 1. august, heter det i en pressemelding fra byrået.

Foto: Tone Langmoen, påtroppende rådgiver i KITE. Foto fra KITE.