Rom for alle hos Choice under Pride

Kulturen i Nordic Choice Hotels er bygget på det rike mangfoldet de ansatte utgjør. Under Pride-markeringene i byer over hele Norden i sommer vil selskapet vise sin støtte til mangfold og inkludering, på tvers av kjønnsidentitet og legning. Det skal være rom for alle, både gjester og ansatte, alltid. I tillegg til å være hovedpartner, vil ansatte delta i paradene, og store og små arrangementer vil finne sted på hotellene.

– Hos Nordic Choice Hotels er det rom for alle, uansett hvem du elsker eller hvordan du identifiserer deg. Ingenting er viktigere enn å bli akseptert som den du er, uansett hvilken kjønnsidentitet og legning du har. Både gjester og ansatte skal oppleve at dørene våre er vidåpne for mangfold, og alle skal føle seg inkludert. Vi er stolte over å være hovedpartner for Pride i Norden, og jeg ser frem til å oppleve Pride i sommer, sier Petter A. Stordalen.

I 2019 markerer Pride sitt 50-årsjubileum over hele verden. I 1969 startet den moderne homokampen i New York, og de mange viktige historiene og stemmene som har jobbet hardt for LHBTQI+-personers rettigheter gjennom årene får ekstra oppmerksomhet under årets Pride. Nordic Choice Hotels markerer jubileet ved å fremheve ansattes historier og synliggjøre historiske helter under paradene, skriver hotellkonsernet i en pressemelding.

– Nordic Choice Hotels er en viktig og langsiktig hovedpartner for Oslo Pride. Choice er en god alliert, som lytter når vi løfter problemstillinger som er relevante for den skeive bevegelsen. De er en brobygger som kontinuerlig ønsker å utvide bevegelses- og ytringsrommet til dem som ofte hverken blir sett eller hørt. Vi er utrolig stolte av at Choice og deres ansatte fortsetter å støtte oppunder likestilling og mangfold, sier Fredrik Dreyer, festivalsjef for Oslo Pride.

Startskuddet for Pride var i Bergen første uken av juni, West Pride Göteborg fulgte etter 12. –16. juni, og Oslo Pride finner sted 14. – 23. juni. Helsinki Pride starter 24. – 30. juni, Stockholm Pride braker løs 29. juli – 3. august, og København Pride avholdes 13. – 18. august. I Trondheim arrangeres Pride 6. – 15. september.

I dag markerer vi begynnelsen av Oslo Pride. For oss er dette viktig å markere fordi vi ser at man fortsatt ikke er kommet dit man skal. I hele Nordic Choice Hotels, har det lenge runget et mantra i hotellkorridorene: hos oss er det rom for alle ?????

Publisert av Nordic Choice Hotels Fredag 14. juni 2019

Foto: Room for all. Nordic Choice Hotels.