Nytt Scandic-hotell i Køben

Scandic har inngått en avtale om å drifte et nytt hotell i attraktive Nørreport i København sentrum. Hotellet vil ha omtrent 100 rom, og forventes å åpne i 2020.

Nørreport er et av de mest attraktive områdene i sentrum av København. Det nye hotellet vil ha en sentral beliggenhet, like utenfor Nørreport stasjon. Hotellets design vil være inspirert av boutique-hoteller, med en restaurant og en skybar med fantastisk utsikt over Kongens by. Det er ATP Ejendomme som eier tomten, som i dag brukes som kontorlokaler, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

– Nørreport har lenge vært et ettertraktet område med relativt få hoteller. Det nye hotellet vil være et fantastisk tilskudd til vår hotellportefølje i København. Den innovative designen vil virkelig skille seg ut, og vi gleder oss til åpningen, sier Søren Faerber, administrerende direktør i Scandic Danmark.

Scandic har per i dag ti hoteller i drift i København, og vil styrke sin posisjon ytterligere i kommende år. I tillegg til Nørreport har kjeden planer om å åpne tre nye hoteller i København-området mellom 2019 og 2021. Hotellene vil få mer enn 1300 rom til sammen. Hotellmarkedet i København er i vekst og har historisk høyt belegg. Byen er en av Nord-Europas største byer for messer og konferanser, med et voksende fritidssegment.

Foto: Scandic Hotels’ nyervervede eiendom i Københavns Nørreport. Foto fra Scandic Hotels.