Lanserer wifi fra gate til gate

I 2011 var Norwegian det første flyselskapet til å lansere gratis wifi om bord. Nå lanserer selskapet gate-to-gate-wifi, som gjør det mulig å logge seg på trådløst Internett med én gang man går om bord i flyet.

Tidligere var det ikke mulig å koble seg på wifi før flyet var på 10.000 fots høyde, men nå kan man være pålogget fra man går om bord i flyet til man går av igjen på sin destinasjon.

– Vi vet hvor viktig internettilgang er for våre passasjerer. Siden vi lanserte gratis wifi på våre europeiske flyvninger i 2011, har millioner av passasjerer benyttet seg av tjenesten. Nå gleder vi oss til å tilby dem gate-to-gate-forbindelse, slik at våre passasjerer får en enda bedre reiseopplevelse når de flyr med oss, sier Kurt Simonsen, som er Chief Customer & Digital Officer i Norwegian.

Gate-to-gate-wifi er tilgjengelig i hele Norwegians flyflåte, både på kort- og langdistanse. Tjenesten er tilgjengelig på flyplasser som tillater gate-to-gate-wifi. Det inkluderer Skandinavia og de fleste andre flyplassene Norwegian flyr til, skriver selskapet i en pressemelding.

Fakta om Norwegians wifi

2011: Norwegian blir verdens første flyselskap til å lansere gratis wifi på sine europeiske ruter. Senere lanserer også selskapet Video on Demand, som gir passasjerer tilgang til Norwegians underholdningsportal på egne nettbrett og smarttelefoner.

2015: Norwegian blir det første flyselskapet til å tilby direkte TV på europeiske flyvninger.

Januar 2019: Norwegian begynner arbeidet med å installere wifi på selskapets langdistansefly.

Februar 2019: Norwegian lanserer høyhastighets-wifi om bord alle sine fly, noe som gjør det mulig å strømme musikk, filmer og serier direkte på sin telefon eller nettbrett.

Foto: Wifi om bord hos Norwegian. Foto fra Norwegian.