Comfort Hotel Grand Central bygger ut

Comfort Hotel Grand Central, med beliggenhet i Østbanehallen i Oslo, består i dag av 170 rom og bygger til høsten ut med 24 nye rom i retning mot Flytoget og togsporene. Hotellet inntar med det en enda mer sentral plass i hovedstaden.

– Det faktum at vi får flere rom er fantastisk. Til tross for flere rom på oslomarkedet i år, sammenlignet med i fjor, øker vi så langt i år på belegg, og vi ser at etterspørselen er stor. Vi har funnet vår plass på markedet, som et urbant og kult Comfort Hotel til en gunstig pris, med et fantastisk team som jobber her og en beliggenhet som er helt topp. Våre gjester kan gå tørrskodde fra Flytoget inn til hotellet, og mange rom har utsikt over Operaen eller Karl Johans gate. Her bor du virkelig midt i det pulserende Oslo, sier hotelldirektør Johanna Furenbäck.

Bane NOR Eiendom står bak utbyggingen, sammen med Comfort Hotel, og byggestart er satt til august/september 2019. Den nye delen av bygget beregnes å være klar høsten 2020, skriver Comfort Hotel i en pressemelding.

– Denne utbyggingen har vi gledet oss til, og vi ser frem til det videre utviklingsarbeidet sammen med Nordic Choice Hotels. Ytterligere 24 rom vil gi etterlengtet økt kapasitet hos Comfort Hotel Grand Central og underbygge Oslo S og Østbanehallen som det mest sentrale og attraktive knutepunktet i Norge, sier Trond Rusten, prosjektdirektør i Bane NOR Eiendom.

Comfort Hotel Grand Central er mye mer enn bare et hotell, og består i dag av en populær co-work-lobby, der gjestene, osloboere og tilreisende kan komme innom for å ha uformelle møter, sitte og jobbe eller kjøpe seg en kaffe i hotellets Barception. I forbindelse med utbyggingen kommer også lobbyen til å få seg et løft, der fokuset blir å etablere enda flere co-work-stasjoner.

– Vi har akkurat oppgradert hotellets gym, og nå blir oppgraderingen av lobby og rom neste steg i å utvide vårt unike produkt. De nye rommene som kommer blir virkelig noe helt spesielt. I hjørnerommene kan gjestene se toget sitt rulle inn på stasjonen. I dag er alle rom hos oss helt unike, og det skal vi sørge for å formidle, også i den nye delen, forteller Johanna Furenbäck.

Foto: Johanna Furenbäck, hotelldirektør på Comfort Hotel Grand Central i Oslo. Foto fra Comfort Hotel.