Widerøe øker antall avganger mellom Bergen og Liverpool

Fra søndag 10. november øker Widerøe frekvensen mellom Bergen og Liverpool fra to til tre ukentlige avganger. Den nye søndags-avgangen er spesielt tilrettelagt for fotballsupportere, og vil gi flere gode reisealternativer mellom Bergen og Liverpool.

Fotballsupportere fra Bergen vil nå ha enda flere reisealternativer knyttet til sesongens helgekamper. Liverpool er i tillegg et godt reisealternativ til andre fotballbyer, med blant annet Manchester kun en kort togtur unna, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

Fra Liverpool får reisende gode forbindelser til og fra Widerøes rutenettverk i Norge – med muligheten til å blant annet oppleve både fjord og nord med forbindelser fra Bergen til Bodø og Tromsø. Selskapet flyr allerede 18 direkteruter fra Bergen, og har flere partnere som muliggjør forbindelser til mange spennende destinasjoner, både innenlands og utenlands.

– Det er gledelig at vi et år etter at jeg var med og åpnet ruten mellom Liverpool og Bergen nå kunngjør at vi øker tilbudet, men som kjent Liverpool-supporter er jeg blitt spurt om jeg legger andre kriterier til grunn i forhold til denne ruten enn andre ruter. Selv om jeg forstår spørsmålet, er svaret på det nei. Vi øker tilbudet på Liverpool fordi vi har stor tro på ruten mellom Bergen og Liverpool. Dette gjelder både for reisende fra Norge til Liverpool, men også troen på at «Merceysiders» i større grad skal oppdage Bergen og Norge som reisedestinasjon, sier økonomidirektør John Arntsen.

Rutetider Bergen-Liverpool

Mandag og Fredag

Avgang Bergen kl. 10:15, 60 minutter flytid
Avgang Liverpool kl. 12:15, 60 minutter flytid

Søndag

Avgang Bergen kl. 07:00, 60 minutter flytid
Avgang Liverpool kl. 08:25, 60 minutter flytid

Priser Bergen-Liverpool: fra 599,-
Billetter er tilgjengelig for booking på wideroe.no

Ruten vil trafikkeres med DH8-Q400. Frekvensøkningen gjelder fra 10. november 2019.

Foto: John Arntsen, Widerøes økonomidirektør og Liverpool-supporter siden 1972. Foto fra Widerøe.