Ny PR-spesialist til Clarion

Clarion Hotel Norge fortsetter satsingen og styrker markedsavdelingen med en inhouse PR-spesialist.

Ole Christian Bakkene kommer fra stillingen som Head of content i PR- og reklamebyrået McCann, hvor han har vært rådgiver for både små og store kunder innen PR, markedsføring, sosiale medier og influencer-samarbeid. Han har tidligere jobbet flere år i rollen som kommunikasjonssjef for et av landets største fotballag, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Jeg gleder meg vanvittig til å kunne bli en del av Clarion Hotel. Hotellbransjen er ny for meg, men jeg tror og håper at jeg med min erfaring kommer til å bidra til å styrke merkevaren ytterligere. Det er utrolig mye spennende som skjer i Clarion om dagen, som jeg ikke kan vente med å ta fatt i, sier den påtroppende PR-spesialisten, som blir ansvarlig for PR-delen til Clarions tolv norske hoteller.

Samtidig forsterkes teamet med en intern PR-ansvarlig på den svenske siden, en rolle PR-konsulenten Kajsa Ekelund har takket ja til. Totalt består Clarions nordiske markedsavdeling av seks personer, som ledes av Sofia Wulff, Head of Marketing and Communication.

– Det er fantastisk å kunne ønske Ole Christian velkommen til et team med en utrolig gjennomføringskraft. Jeg har nå vært på plass i min rolle i én drøy måned, og ser så frem til å starte høsten sammen med mitt nye team, sier hun.

Ole Christian Bakkene tiltrer stillingen 5. august.

Foto: Ole Christian Bakkene, PR-spesialist i Clarion Hotel Norge. Foto fra Clarion Hotel.