Ingunn Weekly: Destinasjon og tid settes snart

I forrige uke fant tidenes første HSMAI Commercial Summer Camp sted i Amsterdam – en hel uke proppet av lærdom.

Under Summer Campen ble det blant annet oppfordret til å overveie fordeler og ulemper, årsaken til at beslutninger fattes og strategiene bak dem, noe som ga deltagerne anledning til å reise hjem med reelle muligheter for reflektert diskusjon med sine ledere og andre – om slike strategier og hva som gjør at de kan være så avgjørende for virksomheten.

Sommerens deltagere dro gjensidig fordel av den sammensatte ekspertisen hver og en brakte med seg til Summer Campen – i tillegg til å stifte nærmere bekjentskap med kolleger fra en rekke selskaper og land, som delte raust av sine erfaringer på en rekke felt. Det er en ekstra dimensjon som alle satte stor pris på.

Vi i HSMAI vil gjerne benytte anledningen til å takke alle deltagere og eksperter i Amsterdam sist uke. En stor takk går også til alle våre Advisory Boards medlemmer, hvor også flere av de deltok aktivt som eksperter – og ikke minst Cornell University, så klart.

Deltagernes tilbakemelding på både innhold og konseptet som sådan oppnår topp-score, som selvfølgelig er gledelige nyheter for oss, som overgår enhver forventning. Summer Campen vil heretter bli en årlig foreteelse, og vi vil komme tilbake med detaljer om tid og sted så snart disse foreligger.

Før vi gjør det, hadde vi imidlertid satt stor pris på om du kunne ta deg tid til å besvare disse spørsmålene:

Når du besvarer spørsmålene er det fint om du husker at vi må finne et tidspunkt og et sted som passer deltagere fra alle europeiske land. Se også det vi skriver om potensiell deltager-profil under:

Potential Participant Profile:

The Commercial Summer Camp focuses on developing cross-functional strategic thinking and leadership skills, to enable tomorrow’s commercial leaders in the hospitality industry. The ideal candidate is already a sales, marketing, or revenue management expert or a property leader with the ambition and desire to understand all of the specific disciplines and what it takes to keep them all running smoothly together.

Du kan lese mer om årets program her.

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Region Europe