Beste «Luxury Business Hotel»

Comfort Hotel Grand Central i Oslo er kåret til Luxury Business Hotel of the Year i Norge, som deles ut av Luxury Travel Guide Europe.

I 2018 vant hotellet Årets Service Hotel i den samme kåringen, og er svært fornøyd med å få en slik utmerkelse igjen.

– Dette er en fantastisk morsom seier for oss, spesielt fordi det viser at et selected service-hotell kan ta hjem denne tittelen i business-kategorien. Vårt mål er å gi gjestene våre det de trenger og droppe det unødvendige. Vi har en topp beliggenhet midt i Oslo sentrum og et produkt med 170 unike rom. Det er imidlertid vårt team som gjør den store forskjellen, med sin personlige service, som skaper magi i hvert møte med dem som kommer innom oss og som sørger for at våre gjester kommer tilbake gang på gang, sier Johanna Furenbäck, General Manager på Comfort Hotel Grand Central.

I juryens uttalelse heter det blant annet at:

Comfort Hotel Grand Central har mange positive tilbakemeldinger fra gjestene sine online. Mange av kommentarene vi så dreier seg ikke bare om hotellet og beliggenheten, men også den unike servicen fra hotellets ansatte. Hotellet er populært for turister, men det er spesielt fordelene for business-gjestene som peker seg ut.

Juryen nevner den enkle innsjekkings-prosessen i hotellets self-check-in-stasjoner, serviceinnstilte team, direkte tilgang til Oslo S og Flytoget, samtidig som hotellet har en avslappet atmosfære som de største plussene for business-gjestene.

Comfort Hotel Grand Central befinner seg i Østbanehallen, med Oslo S, Karl Johans gate og Operaen et steinkast unna. Hotellet består idag av 170 rom, gym samt en co-work-lobby for hotellets gjester og osloborgere. Til høsten starter utbygging av hotellet i den delen som vender mot Flytoget, og hotellet åpner 24 nye rom høsten 2020.

Foto: De ansatte på Comfort Hotel Grand Central i Oslo har all grunn til å juble etter at hotellet ble kåret til Luxury Business Hotel of the Year i Norge. Foto fra Comfort Hotel.