SAS åpner ny rute til Los Angeles fra København

I januar 2020 åpner SAS en daglig helårsrute til Los Angeles fra København. Ruten vil gi gode forbindelser til og fra flere norske byer, med oppstart 13. januar 2020.

Selskapet møter nå etterspørselen fra kunder i den folkerike regionen i og rundt Danmark, samtidig som mange norske byer får en bedre forbindelse til den amerikanske vestkysten. Byene Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo får nå effektive forbindelser med Los Angeles, via København.

– Vi åpner en helårsrute til Los Angeles fra København, som vil koble en stor region med mange skandinaviske byer til den amerikanske vestkysten. Med attraktive avgangstider og effektive forbindelser vil også reisende fra USA lett kunne reise til flere byer langs norskekysten, sier finansdirektør Torbjørn Wist.

SAS har i noen år fløyet fra Stockholm til Los Angeles, men velger nå å flytte ruten, basert på bedre forutsetninger og trafikkgrunnlag som vil innebære daglige avganger fra København, heter det i en pressemelding.

– Los Angeles er en av de mest etterspurte interkontinentale rutene til og fra Skandinavia. Det er en viktig rute som nå får en daglig forbindelse med avgangstider som gjør reisen både mer effektiv og behagelig, avslutter Wist.

Billetter i salg fra 3. september 2019, med første flyvning 13. januar 2020.

Foto: En Airbus A350 på rullebanen. Foto fra SAS.