Avis Budget Group utnevner Keith Rankin som President for selskapets internasjonale region

Avis Budget Group har nylig utnevnt Keith Rankin som President for selskapets internasjonale region, som inkluderer Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, Australia og New Zealand.

Keith var tidligere administrerende direktør i Barloworlds bildivisjon i Sør-Afrika – en lisenspartner av Avis Budget Group. Barloworld er en ledende distributør av globale merkevarer og leverer integrert utleie, flåtestyring, produktstøtte og logistikkløsninger.

Rankins karriere i Avis begynte i 1998, som leder for avdelingen for finansiell planlegging. Der var han involvert i oppkjøpet av Avis’ selskaper i Norge og Sverige i 2000, og senere utnevnt som administrerende direktør for Avis’ bilutleie i sørlige Afrika i 2004.

Han tar med seg bred erfaring til Avis Budget Group, som nå er i en viktig fase, med digital utvikling og revolusjonering av fremtidens mobilitetsløsninger.

– Min reise med Avis Budget Group startet for over 20 år siden, og jeg gleder meg til å begynne i denne rollen i spennende tider som disse. Mobilitetssektoren er i endring og drives av teknologisk utvikling og kunders behov for rask og individualisert kundeopplevelse. I vår internasjonale region – og globalt – utvikler vi ikke bare våre tjenester for å være med i denne utviklingen, men som en ledende stemme for fremtidens mobilitetsløsninger, forklarer han selv.

– Vi vil gjøre kundereisen mer åpen, praktisk, personlig og sømløs. I tillegg er vi fokusert på å levere mobilitetsløsninger raskest mulig, gjennom våre mobilapper, Avis og Zipcar, og tilkoblede biler med nye tilbud og prosesser. Jeg er glad for å være en del av Avis Budget Group, og ser frem til å realisere våre innovasjoner, avslutter Keith Rankin.

Foto: Keith Rankin, President – internasjonal region i Avis Budget Group. Foto fra Avis Budget Norge.