Må utvide med flere julebord-show

Tolv år på rad har Quality Airport Hotel Stavanger og Topp Arrangement invitert feststemte rogalendinger til julebord-show. Nå er etterspørselen så stor at det utvides til seks kvelder med mat, musikk og humor.

I 2008 startet det hele med én komiker og ett band, og siden den gang har 30.000 mennesker fått med seg julebord-showet på Sola. Med lang fartstid i hotellbransjen så Lars Roalkvam og Kristian Ugelstad behovet for et større show med variert program, hvor ulike bedrifter i Rogaland kan samles. Nå settes det opp rekordmange show på flyplass-hotellet.

– Markedet er lysere enn på lenge, og vi merker stor etterspørsel etter tilbud som dette. Suksesskriteriene er nok at dette konseptet passer for alle små og mellomstore firmaer. Om en bedrift er 30 til 50 personer tar man seg gjerne ikke råd til å leie inn Stian Blipp eller Tone Damli, og det er forståelig. Men i og med at det er 700 personer her hver kveld, blir det et slags spleiselag på artistene, og dermed klarer vi å lage et heidundrende show også, sier Kristian Ugelstad fra Topp Arrangement.

I år er det syv ulike artister og band som står på plakaten, blant annet Stian Blipp og Tone Damli, men også lokale stjerner, som Dag Schreiner og Inger Lise Hope. Regionsdirektør for Quality Hotel i Stavanger, Lars Roalkvam ser frem til en travel og feststemt førjulstid, heter det i en pressemelding fra Quality Hotel.

– Vi var først ut i regionen med denne måten å arrangere julebord på, og kombinasjonen med lokale og nasjonale artister, kombinert med god mat og topp stemning, har vært en suksess fra første dag. Årets program er nå klart, og vi har utvidet fra fem til seks kvelder, grunnet stor etterspørsel. Jeg og mine kolleger gleder oss og ser frem til juletiden nok en gang, sier Roalkvam.

Foto: Marion Ravn underholder deltagerne på Quality Airport Hotel Stavangers julebord-show. Foto fra Topp Arrangement/Felixfoto.