Radisson Blu blir rosa til inntekt for brystkreftsaken

For å sette fokus på brystkreft-saken og samle inn penger til brystkreft-forskning er flere av Radisson Blus gjesterom rosa i hele oktober. Forvandlingen er en del av hotellkjedens kampanje, Love Blu – Be Pink, hvor Radisson Blu-hotellrom verden over dekoreres rosa til inntekt for brystkreftsaken.

– For å støtte denne viktige saken velger vi å gi gjestene våre anledning til å bo i rosa gjesterom og samtidig støtte og fremme forskning på brystkreft, forteller Ronald Smithjes, Regional Director for Radisson Hotel Group i Norge, Island og Danmark.

Til inntekt for den gode saken har Radisson Blu dekorert flere av sine rom rosa. Med rosa håndklær, puter, senge-overkast og andre detaljer er rommene forvandlet i hele oktober. Kampanjen pågår hele måneden, og en del av omsetningen fra utleie av rommet doneres til det gode formålet.

I Norge finnes rosa rom tilgjengelig hos Radisson Blu Hotel, Bodø, Radisson Blu Hotel, Tromsø, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo og Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim.

– Vi er glade for å kunne støtte kampen mot brystkreft. Sammen med våre gjester ser vi frem til å sette fokus på temaet og samle inn penger til denne viktige saken, avslutter Smithjes.

Foto: Rosa dekor på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Foto fra Radisson Hotel Group.