Øk oppmerksomheten med portabel LED-lysramme

Messetjeneste er en av HSMAIs medlemmer og gode samarbeidspartnere. De leverer blant annet utstyr til HSMAI Møte- og Eventbørsen i januar. HSMAI har selv fått levert bakbelyste vegger fra Messetjeneste og effekten og oppmerksomheten disse får er helt unik. 

Som HSMAI medlem kan du nå få kjøpt en portabel tosidig LED-lysramme til rabattert pris.Den er enkel å transportere og enkel å montere. Dette erstatter dagens roll-up, du får en betydelig høyere oppmerksomhet. Denne kan benyttes på f.eks. messer, konferanser, pop-up stands, events og kontor.Det er enkelt å bytte til nytt motiv, bestilles enkelt via oss i Messetjeneste.Størrelsen er 100 x200 cm, print på to sider er inkludert.

Veiledende pris: kr. 9.900,-

HSMAI medlemspris: kr. 7.900,-.  

Bestilling: per-tore@messetjeneste.no  eller mobil 908 55 989. Bestillingen merkes: HSMAI medlemspris.

HSMAI Pressevegg fra Messetjenester