Åpner Nordens første Radisson RED

RADISSON RED HOTEL BLIR AARHUS’ NYE HANGOUT

Med dristig design og perfekt beliggenhet midt i kulturbyen Aarhus ligger alt til rette for at Radisson RED blir byens nye kreative hotspot for reisende og lokalbefolkningen som vil møtes for både forretning og fornøyelse. Hotellet planlegger nå åpningen fredag 31 Juli.  

Kunst, musikk, mote og design. Kreativ og upretensiøs storbystemning. Uformell og avslappet atmosfære. Dette er stikkordene bak det nye internasjonale merket Radisson RED. Radisson Hotel Groups moderne og lekne Radisson RED brand tilbyr en ukonvensjonell tvist på hotellopplevelsen. Dette er hotellet for dem som vil ha minneverdige opplevelser, som bryter med det tradisjonelle. 

Radisson Hotel Group åpnet det første Radisson RED Hotel i Brussel i 2016, og på fredag 31 Juli åpner det første Radisson RED hotellet i Norden dørene sine i Aarhus.

«Aarhus var den europeiske kulturhovedstaden i 2017. Det er en spennende by med et utpreget kreativt liv i form av kunst, gallerier og festivaler, så det passer godt med et livlig merke som RED. Samtidig er det en by som vokser og stadig får flere besøkende, både fra Danmark og utlandet», Helene Hallre, Cluster General Manager for Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus og Radisson RED Hotel, Aarhus.

Med sin sentrale beliggenhet på hjørnet av Vester Allé og Frederiksgade, er RED essensen av Aarhus. Byens puls er nær og på få minutter kan gjestene gå eller sykle til Aarhus beste opplevelser, som AroS, Musikhuset, Ridehuset, lokal shopping og fristende matopplevelser.

HOTSPOT

Radisson RED Hotel, Aarhus, er den perfekte hub for alle som vil dykke ned i Aarhus spennende gastronomi, verdenskjente kunst og fascinerende kultur og som samtidig ønsker en annerledes hotellopplevelse. 

«Vi kaller det tidløse Millenials, fordi det ikke handler om alder, men om tankesett og interesser. Hotellet er en uformell hangout der kreative personer fra nærområdet og omverdenen kan møtes», forteller Helene Hallre.

Utradisjonell kunst, nyskapende mat, en sprudlende bar og en livlig lobby med musikkscene skaper rammen det nye, spennende møtestedet i Aarhus. Gjesterommene er store og romslige, med vinduer fra gulv til tak og balkonger som gir en fantastisk utsikt over byens severdigheter. Dekoren setter en trendy scene med lekne designelementer og livlige farger.

«Radisson RED Hotel, Aarhus er noe helt eget, og vi er ikke redde for å rope høyt. De livlige detaljene og perfekte Instagram-øyeblikkene gjør Radisson RED til et sted hvor man kan se og bli sett», smiler Helene Hallre.

ALT DU KAN ØNSKE DEG

Hos Radisson RED Hotel, Aarhus, er det høyt under taket. De ansatte kjenner byen og deler gjerne sine personlige anbefalinger for morsomme og spennende opplevelser i Danmarks nest største by. 

I lobbyen kan gjestene få ytterligere inspirasjon via en digi-vegg som gjenspeiler byens puls. I tråd med hotellets all-you-can-do-holdning, får gjestene selvfølgelig gratis wi-fi, Call & Collect’ i appen og BYOD (ta med din egen enhet) slik at de kan koble til sine egne enheter. I tillegg tilbyr hotellet døgnåpent treningssenter for dem som vil trene ut i de sene timer. 

«Mange forretningsreisende vil også ha en litt annen hotellopplevelse enn den tradisjonelle. Vi har to inspirerende arrangement- og møterom med toppmoderne teknologi og tilgang til et lekerom med biljard og bordtennis. De kreative områdene gir en mulighet til å møtes på en annen måte, som vekker kreativitet. Slik får deltagerne et morsomt og produktivt møte», sier Helene Hallre.

SOSIALT MØTEPUNKT

Som byens nye upretensiøse hangout, er Radisson RED Hotel, Aarhus stedet der reisende og lokalbefolkningen kan samles for å ha det gøy, være produktiv og bli inspirert. Den imponerende lobbyen knyter hotellet sammen med baren og restauranten og inviterer alle til å oppleve sosiale øyeblikk, enten de er på jobb eller ferie. 

«Fred & Co. Bar & Restaurant, skal være et samlingspunkt for hotellets gjester, besøkende i byen og de lokale innbyggerne i Aarhus. Kjøkkenet fokuserer på spennende mat fra lokale råvarer. Kulinariske, sosiale matopplevelser blandes med en spennende cocktailmeny, og stedet er et hyggelig og uformelt spisested hvor gjestene vil kunne ha det hyggelig hele dagen og kvelden», sier Helene Hallre.

RADISSON HOTELS SAFETY PROTOCOL

I mai kommuniserte Radisson Hotel Group nyheten om at de lanserer Radisson Hotels Safety Protocol som er et nytt program for grundige renslighets- og desinfiseringsprosedyrer på sine hoteller. Det gjøres i samarbeid med verdens ledende inspeksjons-, verifiserings-, test- og sertifiseringsselskap SGS. Programmet er også implementert ved nye Radisson RED Aarhus.    

De nye retningslinjene inkluderer stasjoner for hånddesinfisering ved inngangene, forbedret og dokumentert rengjørings- og desinfeksjonsfrekvens, sosial distansering i alle områder av hotellene, inkludert i møterommene, opplæring av de ansatte i lokale helsemyndigheters- og Verdens helseorganisasjons anbefalinger og retningslinjer, standarder for matsikkerhet, samt omfattende opplæring og oppfølging av personalet.