HSMAI Frokostmøte- Streames direkte fra Sundvolden Hotel

Digitalt HSMAI Frokostmøte

Møt kundene til dialog

Tirsdag 15. september fra 10:00-11:30

Lite visste vi da vi opprettet HSMAI Advisory Board for innkjøpere for noen år tilbake om hvordan verden ville endre seg dramatisk med hensyn til reiser og arrangementer og annet.

Mandatet til HSMAIs Advisory Board for innkjøpere er:

Målet med denne ressursgruppen er å bidra til å utvikle og løfte bransjen og skape møteplasser som legger til rette for verdiskaping. Vi skal gi leverandørene/næringen innsikt i hva kunden ønsker og forventer.

Vi har startet en dialog mellom innkjøpere og næringen, for å belyse og diskutere hvilke utfordringer innkjøpere av denne type tjenester opplever i sin arbeidshverdag. Hvordan kan bransjen møte enkelte av kjøpernes behov i de ulike stadiene av innkjøps-prosessen?

Viktigere enn noen gang blir det å videreføre dialogen og HSMAI vil derfor, sammen HSMAI Advisory for innkjøpere, videreføre debatten som vi startet under HSMAI Dagen på Grand Hotel i fjor og under HSMAI Dagen på Sentralen i juni i år.

Nå inviterer vi kundene og andre til debatt gjennom et digitalt frokostmøte (noen av oss er samlet på Sundvolden Hotel) hvor vi ønsker å belyse ulike aspekter av nå-situasjonen og tanker om fremtiden. Og mye mer.

Meld deg på og delta i debatten! Det er gratis for HSMAI medlemmer