Scandic Hotels lanserer Nordens største nettverk av lokaler for «coworking»

I går 09.09.2020 lanserte Scandic Hotels et nytt coworking-konsept på 270 hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Polen. Det nye konseptet gir kunder et sted å jobbe utenfor kontoret eller hjemmekontoret, med komfortable sitteplasser, Wi-Fi, drikke og tilgang til stilleområder og ulike tjenester. Tilgangen vil koste 199 per dag, 799 i uka og 1999 kroner for én måned og er ikke abonnementsbasert. 

Samtidig som behovet for permanente kontorplasser reduseres på grunn av digital utvikling, vokser coworking-trenden raskt i de nordiske landene. Store og små bedrifter søker økt fleksibilitet for sin virksomhet og sine ansatte, enten det er langt unna eller i nærheten. 

– Vi ser en vekst i etterspørselen etter arbeidssteder nærmere hjemmet, eller som gjester og forretningskunder på hotellene kan benytte seg av. Med våre 270 hoteller i seks ulike markeder, kan vi tilby fleksible, inspirerende og rimelige arbeidsområder og private lokaler uavhengig av hvor du er basert, sier konsernsjef i Scandic Hotels, Jens Mathiesen. 

Scandic vil tilby enkle, tilgjengelige og rimelige kontorfellesskap på alle deres 270 hoteller. Hotellet vil ha et utvalg av løsninger avhengig av kundens behov, med alt fra loungeplasser og stilleområder til private arbeidsrom en kan få tilgang til ved forespørsel. Tilbudet vil være tilgjengelig både for drop-in-gjester og større og mindre selskaper på utkikk etter alternative måter å jobbe, samarbeide og drive nettverksbygging på. 

– Vi har hatt gjester som har jobbet i lobbyene våre i mange år, og som har satt pris på dynamikken og det kreative miljøet Scandic har tilbudt. Nå ser vi en økning i etterspørselen, og nettopp derfor tar vi neste steg og åpner for tilgang til kontorfellesskap med stilleområder, muligheter for printing og kopiering, samt kaffe og forfriskninger, sier Mathiesen. 

– Dette er en spennende mulighet, og jeg har stor tro på at det vil bli tatt godt imot i det norske markedet. I en utfordrende og annerledes tid er det viktig å være offensiv, sier fungerende administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard. 

Scandics coworking-tilbud inneholder: 

  • Tilgang på arbeidssteder på 270 hoteller i seks land 
  • Arbeidssteder tilpasset dine behov, både lounger og stilleområder 
  • Wi-Fi og tilgang på strøm 
  • Te, kaffe og kullsyreholdig vann 
  • Rabatter i Scandics shopper, restauranter og barer 
  • Renhold 
  • Resepsjon 
  • Printing/kopiering 
  • Åpent 24/7 
  • Drop-in-møterom for 150 kroner timen (hvis tilgjengelig) 

Toppfoto: Scandic Hotels