Berg-Hansen styrker seg i Nord-Norge

Harstad (11.09.2020) Berg-Hansen Nord-Norge styrker seg ytterligere og nå blir tidligere G-Travel Alta en del av selskapet.
– Alta er en viktig brikke i vår satsing i Nord og bidrar til at vi i enda større grad kan levere gode reisetjenester til hele befolkningen i Nord-Norge, sier administrerende direktør i Berg-Hansen Nord-Norge, Eirik Munkvold.

Det var tidligere denne uken at styrene i begge selskapene ble enig om en fusjonsavtale.

– Vi er begge solide reisebyråer med et eierskap i Nord-Norge som har vekststrategi og tenker langsiktig. Dette ønsker vi å utvikle videre gjennom å skape arbeidsplasser i Nord – men også sørge for at vi kan gi gode reiseopplevelser til alle nordlendinger enten de reise i jobb eller privat, sier Munkvold.

Daglig leder i AS Sande Reisebyrå (SR), som de siste årene har vært en del av G-Travel kjeden, Monika Nesse Bredal kommer inn som partner i det «Nye Berg-Hansen Nord Norge, og Eirik Munkvold vil fortsette som administrerende direktør.

– For oss er det viktig å være en del av et større norsk selskap som har samme verdier som oss, nemlig å være lokalt tilstede med gode digitale løsninger som er tilpasset det norske markedet. Det har Berg-Hansen både gjennom sin lokale tilstedeværelse i Nord-Norge, men også gjennom franchiseavtalen med Berg-Hansen, sier nå partner i selskapet, Monika Nesse Bredal.

– Vi er svært glade for å se at Nord-Norge styrker seg ytterligere. Det er en del av vår langsiktig strategi med sterk tilstedeværelse lokalt, hvor vi samler både kompetanse og bygger nye muligheter gjennom flere arbeidsplasser, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

AS Sande Reisebyrå (SR) er lokalisert i Alta, hvor de har vært i over 50 år. Berg-Hansen Nord Norge har de siste årene vært en del av den helnorske Berg-Hansen kjeden gjennom en franchiseavtale. Berg-Hansen Nord-Norge vil etter denne sammenslåingen være lokalisert i Mo i Rana, Bodø, Sortland, Harstad, Tromsø, Alta og Vadsø, 45 ansatte og en omsetning på 550 millioner kroner

Toppfoto: Alta