Radisson Hotel Groups portefølje av betjente leiligheter (Serviced Apartments) vokser kraftig over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA)

Related Post

Radisson Hotel Group har planer om å mer enn doble sin portefølje av betjente leiligheter (Serviced Apartments) i løpet av de neste 5 årene på tvers av EMEA. I dag representerer betjente leiligheter rundt 10 % av konsernets EMEA-portefølje med 45 eiendommer og mer enn 5400 enheter i drift og under utvikling.

Radisson Hotel Group driver sine betjente leiligheter som enten frittstående enheter eller i kombinasjon med tradisjonell hotelldrift. Tilbudet med betjente leiligheter vil bli utviklet som en videreførelse av selskapets eksisterende portefølje for å imøtekomme de ulike segmentene fra mellomsjiktet til luksus-segmentet.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer Radisson Hotel Group kommenterer:
«Vi har i flere år utforsket den sterke etterspørselen etter betjente leiligheter og muligheten til å tilby lengre opphold, og vi ser dette som en attraktiv investeringsmulighet med betydelig vekstpotensial. Gitt den relevansen slike tilbud har i dagens økonomiske klima, har dette nå blitt ytterligere definert i vår portefølje og vi tilbyr et helhetlig konsept med flere muligheter for våre investorer og gjester. Vi er forpliktet til å holde oss relevante for alle våre interessenter.»

Radisson Hotel Group tar sikte på å doble porteføljen i drift innen 2025 og vil enten kombinere hotelldrift og betjente leiligheter i ett kombinert utviklingsprosjekt eller utvikle frittstående enheter. Med dette tilrettelegger selskapet for kunder som ønsker en mer hjemmekoselig atmosfære når de reiser på korte eller lengre ferier og forretningsreiser. Dette nye tilbudet er både driftsmessig og kommersielt attraktivt og tilbyr et nytt utseende og design. Det vil tilbys både studioer og leiligheter med ett eller to soverom, fullt utstyrt med kjøkken, eget bad, døgnåpen resepsjon, rengjøringstjenester, hyggelige fellesarealer, mat- og drikkealternativer og en rekke andre skreddersydde fasiliteter.

Radisson Hotel Group fortsetter den betydelige veksten de hittil har hatt i store deler av EMEA-regionen, og planlegger å åpne nye betjente leiligheter i Paris, Amsterdam, Dubai, Istanbul, Larnaca, Cortina, Kairo og Riyadh, samt i Tyskland.

Toppfoto: Serviced Apartment, Radisson Hotel Group

Posted in Ukategorisert