Jørgen Holte blir Hotelldirektør på Radisson RED Hotel Oslo

I sommer åpner Radisson RED Oslo, Økern Portal, et nytt fantastisk hotell i ett fremtidsrettet bygg på Økern Portal. Hotellet driftes av Norlandia Hotel Group (NHG), og brandes gjennom Radisson sitt nye og urbane konsept RED.

Radisson RED åpner dørene med 204 rom, fleksible konferanseløsninger,

restaurant og en unik toppetasje med møterom, Rooftop-bar og uteservering med en fantastisk panorama utsikt over Oslo.

Hotellets nyansatte hotelldirektør, Jørgen Holte, kommer fra Radisson Hotel Group i rollen som salgsdirektør for Oslo Sentrum og Bergen, med blant annet erfaring fra Radisson Blu Plaza og Radisson Blu Scandinavia i bagasjen.

«Jørgen kjenner Oslo markedet, har stor gjennomføringskraft og er et dyktig ledertalent. Økern Portal og hotellet skal utvikles som en ny destinasjon i Oslo. Vi er veldig glad for at Jørgen med sitt engasjement og entusiasme skal fronte driften og videreutvikle hotellet» sier administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs.

Jørgen har dette og si om sin nye utfordring:

«Da denne muligheten dukket opp, var jeg ikke i tvil. Jeg elsker nye konsepter og Radisson RED er noe av det mest spennende vi utvikler i Radisson. RED med lokasjon på Økern Portal, blir en ny og annerledes twist i en allerede fantastisk hotell by som Oslo. Hos oss skal vi gi en ny arena for kunst, kultur og musikk gjennom egne konsepter hvor talentfulle kunstnere og artister får vise seg frem. Med konseptene, menneskene og fasilitetene skal vi gi en unik gjesteopplevelse uansett om du skal overnatte, på event eller nyte et godt måltid eller en RED drink»

Jørgen ser frem til den viktigste oppgaven fremover som blir å rekruttere menneskene på RED. Han har allerede fått med seg den erfarne og kunnskapsrike Katrine Thorstensen på laget som Rooms Division & Quality Manager. Katrine har 14 års erfaring fra Radisson Blu Plaza.

«Når vi nå skal rekruttere leter vi etter mer enn resepsjonister, renholdere, kokker og servitører – vi leter etter forskjellige mennesker med spennende interesser og talenter som vi ønsker skal bidra med kreative ideer i driften vår. Dette er verdens beste bransje og jobbe i, og etter en tøff pandemi må vi gjenreise den følelsen! Som vi sier i RED – we simply ENJOY it, så følg med på stillingsutlysninger og bli med på reisen»

 

Fotokreditt: Pia Meinstad Moe