Nominer dere selv eller andre til HSMAI Awards Norway!

Nominer dere selv eller andre til HSMAI Awards Norway!

Endelig kan vi igjen vise frem det gode arbeidet som skjer i næringen vår gjennom HSMAI Awards 2021, Reiselivets Oscar Utdeling på Clarion Hotel Oslo

HSMAI ønsker å løfte frem innovatørene og de gode eksemplene. De som har evnet å omstille seg, gått nye veier og lykkes i annerledes-årene 2020 – 2021. Hvem har greid å ivareta kunder og ansatte best i den tøffe omstillingen vi har stått i de siste to årene?

Kostnadsfritt å sende inn bidrag

Under normale omstendigheter koster det å sende inn bidrag i hver kategori, men vi har i år besluttet at dette skal være kostnadsfritt. Derimot må samtlige som deltar på prisfesten, inklusiv de nominerte/vinnere, betale for deltagelse på prisutdelingen.

Nominer dere selv eller andre snarest!  

Selve prisutdeling skjer tirsdag 26. april 2022 på kvelden fra kl 18.30