Per Griwell i Thon Hotels leder nysatsing

Per Griwell, Commercial Director, Business Development i Thon Hotels, blir leder for HSMAI Europe Advisory Board for Norden. Nå ønsker han å få med seg dyktige bransjefolk fra hele Norden som medlemmer i HSMAI.

HSMAI Europe Advisory Board skal være en viktig del av en strategisk innsats for å støtte medlemmene og overnattings-, reise- og eventbransjen i de nordiske land, i gjenåpningen etter pandemien.

“I tett samarbeid med HSMAI Europe ser jeg fram til å etablere et nordisk nettverk som tilbyr kunnskap og erfaring innen respektive kompetanseområde. Det nordiske hotellmarkedet skiller seg noe det Europeiske, og har et behov for att utveksle erfaringer, spesielt i en periode med en gjenoppbygging etter pandemien. HSMAI tilbyr flere forum og arbeidsgrupper som sammen skal hjelpe deg med å navigere i dagens krevende utfordringer”, sier Per Griwell.

Kriterier for medlemmer i HSMAI Advisory Board Norden:

  • Må bo og arbeide i Danmark, Finland, Island, Norge eller Sverige.
  • Søkere må ha bakgrunn fra senior management, marketing eller akademia, innen hospitality.
  • Må ha sterk interesse for å jobbe med styrking av reiselivsbransjen i Norden – også utenfor egen organisasjon.

HSMAI Europe har som mål å arbeide for vekst for hoteller, eventselskaper og reiselivsbransjen som helhet og deres partnere, og er en ledende pådriver for intelligent og bærekraftig omsetningsvekst på lokalt, nasjonalt og globalt nivå.

“Vi er svært fornøyd med at Per tar på seg denne viktige oppgaven for bransjen. Han er svensk og kan det nordiske markedet godt. Han har omfattende bransje erfaring fra SAS i Sverige og har i nærmere 20 år arbeidet i ledelsen for den anerkjente hotellkjeden Thon Hotels”, sier Ingunn Hofseth, President & CEO for HSMAI Region Europe.

Er du selv interessert, eller kjenner du noen som vil jobbe med interessante bransjekolleger i HSMAI Europe Advisory Board Norden?

Send inn nominasjon her snarest og innen 14. april 2022 og vi sender deg mer informasjon.

Toppfoto: Per Griwell, Commercial Director, Business Development