Støtt utdannings og yrkes behovene til Ukrainske borgere i hotell og reiselivsbransjen

I lys av den nåværende Ukraina-Russland konflikten – som hittil har sett mer enn 3,6 millioner ukrainske flyktninger på flukt til nabolandene – HSMAI Foundation (Hospitality Sales and Marketing Association International) har inngått et samarbeid med HSMAI Region Europe for å etablere et fond. Dette for å støtte umiddelbare og langsiktige behov til ukrainere som studerer og jobber i hotell og reiselivsbransjen.

Det nye fondet vil bli administrert av styret i HSMAI Region Europe og er åpent for enhver student eller ansatt som har blitt påvirket av krigens hendelser, inkludert flyktninger og de som fremdeles er i Ukraina.

Tilskudd fra det nye fondet vil være tilgjengelig for:

  • Del stipend og fulle stipender til Ukrainske borgere som fortiden er studenter eller som ønsker å videreutdanne seg i hotell og reiselivsbransjen
  • Yrkesopplæring / støtte til nåværende ansatte i Ukraina som er blitt nødt til å forlate hjemmene sine og/eller nå er flyktninger;
  • Mentorskap for ukrainere som søker erfaring og veiledning i reiselivsbransjen
  • Deltagelse på HSMAI Europe-programmer og konferanser og for globale sertifiseringer

Det nye fondet er klar for å ta imot donasjoner allerede nå vi ber nå om donasjoner fra selskaper og enkeltpersoner som ønsker å støtte stiftelsens nye initiativ for å støtte våre industri kolleger i Ukraina.

For å donere, trykk her: https://hsmai.eu/hsmai-europe-donation/

Søknadsskjema om tilskudd vil foreligge innen kort tid og HSMAI Europe Board vil behandle hver søknad individuelt.

Michelle Woodley, styreleder for HSMAI Foundation og president for Preferred Hotels & Resorts kommenterer:

«HSMAI Foundation har vært den filantropiske armen i foreningen i over førti år. Stiftelsen har bidratt til å skaffe og fordele midler – i tillegg til å utvikle og forbedre utdanningsprogrammer på lokalt, nasjonalt og globalt nivå for å bidra til positiv sosial endring i bransjen. Stiftelsen ser frem til å samarbeide tett med Ingunn og styret i HSMAI Europe for å sikre at vi kan støtte de nødvendige utdannings- og yrkes behovene til ukrainere som er berørt av krigen.»

Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Region Europe kommenterer:

«De humanitære behovene til mange ukrainske flyktninger så vel som de som fortsatt er i Ukraina som studenter eller jobber i reiselivsbransjen, har tvunget foreningen til å iverksette raske tiltak.
«De nylige hendelsene rundt konflikten har allerede påvirket medlemmene våre dypt, inkludert Yana Kyrylyuk, fra HSMAI Europe Student Council. Historien hennes om hva som skjer på bakken har inspirert oss alle til å få ting til å skje og støtte til folket i Ukraina.
«Dette er en tid hvor reiselivsindustrien trenger å komme sammen og støtte ukrainere, slik at så mange som mulig kan søke om kurser og utdannelse. Og det er også viktig at de kan fortsette studiene og fortsatt mulighet til å få nye ferdigheter og / eller bli ansatt i bransjen.»

Om stiftelsen
HSMAI Foundation ble opprettet i 1983 til å fungere som forsknings- og utdannings armen til Hospitality Sales and Marketing Association International. Stiftelsens oppgave er å støtte veksten og ytelsen til salgs-, markedsførings- og inntektsoptimaliserings fagfolk i den globale reiselivsindustrien ved å drive initiativer som vil tiltrekke seg nytt talent, utvikle nye talent, og engasjere eksisterende talent. Stiftelsens arbeid støttes av private donasjoner og Corporate Talent Partners. Besøk www.hsmaifoundation.org for mer informasjon.

Om HSMAI Region Europe
HSMAI – Hospitality Sales and Marketing Association International – er en global organisasjon som ble grunnlagt i USA i 1927. HSMAI Region Europe er den europeiske armen til organisasjonen.
HSMAI Europe har som mål å være en viktig påvirker, pioner og den industrielle ressursen for profesjonell utvikling, kommersielle strategier og bærekraft i reiselivsnæringen.
Foreningen gir praktiske verktøy, innsikt og banebrytende kompetanse for å muliggjøre kunnskapsdeling og forbedre faglig utvikling samt øke salg, inspirere markedsføring, transformere virksomheter digitalt og optimalisere inntektene. www.hsmai.eu