Meld deg på DigiTech Norway!

HSMAI er glad og stolt av å være vertskap for DigiTech Norway onsdag 27. april, en ny konferanse med fokus på markedsføring og digitale trender og ideer for hotell og reisebransjen. Her samles nasjonale kommersielle bransjefolk fra hotell- og reisebransjen for å møte nasjonale og internasjonale selskaper. Det er alltid behov for innovasjon og vi har kommet til at dette vil erstatte HSMAI-Dagen og at vi da gir gratis deltagelse for bedrifter som er medlem av HSMAI. Meld gjerne også på en kollega sammen med deg slik dere kan dele kompetansen sammen.

Seks gode grunner til ikke å gå glipp av reiselivets nye heldagskonferanse i regi av HSMAI:

  1. Konferansen arrangeres for første gang og den passer godt for deg som arbeider innenfor ledelse og det kommersielle som feks salg, revenue management, markedsføring, eller er GM eller tilsvarende
  2. Prisbelønte Tone Hele Angsund (Trigger) lærer deg kreativitet som engasjerer.
  3. Du lærer deg LinkedIn som funker av Fredrik Fornes (Hubify), «Årets talent» under Social Media Days 2021. LinkedIn er en svært viktig kanal for å hente business
  4. Katrine Mosfjeld fra Visit Norway forteller hvordan de lykkes med digitalisering. Les mer om hvordan Visit Norway stakk av med blant annet to platinum awards og “best-in-show” under HSMAI Adrian Awards globalt!
  5. Internasjonalt anerkjente Debra Jasper vil dele informasjon vi lover vil svært motiverende og lærerikt – og vil garantert inspirere deg rundt å skape virtuelt engasjement.
  6. Delta på rundebordsdiskusjonene hvor du møter mange engasjerte internasjonale og norske eksperter innen sitt område!

Sett av onsdag 27. april – vil lover at det blir verdt tiden din. Meld deg på historiens første DigiTech Norway.

MELD DEG PÅ DIGITECH NORWAY HER