Bredere nyhetsdekning

Avis og kaffekopp

HSMAI.no-redaksjonen arbeider jevnt og trutt med å forbedre tilbudet for brukerne av nettstedet. Det nye denne uken er at vi tilbyr oppdaterte nyheter fra HSMAIeConnect, under vignetten Europanytt, nederst til høyre på sidene, som nok et bidrag til å holde deg à jour med siste nytt fra reisebransjen.

Disse sakene er rett nok på engelsk, men vi har i samme åndedrag flyttet norske nyheter – fra Reiselivsavisen.no og Boarding.no – høyere opp på siden, slik at du fortere finner frem til siste nytt fra den hjemlige sfæren.

Vi vet at du er opptatt av å være på høyden av bransjeutviklingen, og nå blir dine jevnlige besøk på HSMAI.no jevngodt med å besøke flere nyhetstjenester på én gang. Stort mer effektivt kan det ikke gjøres!

Du vil kanskje stusse over at vi dermed sender deg til andre nettsteder, men vi ser det ikke slik. Vår oppgave er å bidra til at du lykkes i ditt arbeid. Om det tidvis innebærer at vi bruker eksterne kilder, blir vi bare glade om det gir deg det du er ute etter, samtidig som det hjelper til å styrke reiselivspressen under ett. Mer kan vi ikke håpe på.

Her på HSMAI.no kommer vi til å bruke mer tid på å gjøre egne tjenester, aktiviteter og tilbud enda mer synlig og tilgjengelig, samtidig som vi opprettholder trykket på dekningen av bransjenytt, i kombinasjon med de ukentlige utsendingene av HSMAI Weekly.

Eksklusivt for medlemmer

Sistnevnte er et ekstrakt av ukens saker, som distribueres til alle medlemmer via e-post mot slutten av uken. Men det er ikke alt: I tillegg til alle kurs, konferanser, konkurranser og fordeler som tilbys HSMAI-medlemmene, gir vi fra i år også ut et kvartalsmagasin, også det eksklusivt forbeholdt HSMAIs medlemmer. Om du ikke har meldt deg inn alt, bør du lese denne siden.

Hvis du har forslag til forbedringer, håper vi du sender noen linjer til newsdesk@hsmai-europe.com (ikke la deg skremme av den utenlandskklingende adressen – den betjenes av en norskspråklig redaksjon).

Tilføyelse: Reiselivsavisen.no er denne uken blitt en betalingstjeneste. Som følge av det har vi fjernet nyhetsmatingen, siden det tjener liten hensikt å gi nettavisen trafikk hverken den eller brukerne behøver. Samtidig er antallet saker fra Boarding.no doblet med fem – til ti. Vi ønsker Reiselivsavisen.no lykke til med eksperimentet. (13.04.2010)