God påske!

Påskeegg i pastell

Det blir som vanlig ingen utsendelse av HSMAI Weekly i påskeuken, mens HSMAI.no kun vil bli oppdatert med de nyhetene som eventuelt måtte tilflyte oss i den ellers usedvanlig stille uken. Det betyr imidlertid ikke at det er stille hos oss.

Forberedelsene til Servicekonferansen, Serviceløftet, såvel som Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen fortsetter med uforminsket kraft, for å sikre vellykkede arrangementer i måneden som kommer, i tillegg til at det arbeides intenst med det nye europeiske magasinet, som har sin første utgivelse i slutten av april – eksklusivt for HSMAIs medlemmer i Europa.

Vi går med andre ord en veldig spennende og begivenhetsrik måned i møte, men først håper vi du får en strålende påskeferie. Vi skal nok vite å ta oss fri, vi også, når vi vet at vi har gjort alt for at månedens aktiviteter blir vellykkede.

I mellomtiden ønsker vi alle våre medlemmer og forbindelser en Riktig God Påske!