Ingunn Weekly: Revenue Management-webinarer

Kvinne med laptop computer
I etterkant av vår Revenue Management-workshop i fjor høst, har det kommet veldig mange henvendelser fra bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å sertifisere sine ledere og nøkkelpersoner som arbeider med Revenue Management.

Det har vist seg at det foreligger et reelt behov for hjelp til å forberede seg til sertifiseringen. Derfor har HSMAI Europe, i nært samarbeid med Jeff Osborne, grunnlegger og administrerende direktør i Intelligent Hotels, utviklet et times webinar, for å klargjøre potensielle deltakere til sertifiseringen. Du kan lese mer om samarbeidet med Intelligent Hotels her.

De to første webinarene vil bli satt opp av HSMAI Europe på ettermiddagen onsdag 19. mai og torsdag 20. mai, og vil være åpne for både norske og andre deltagere, og vil foregå på engelsk.

Ingunn Hofseth. ThumbnailEn egen invitasjon vil bli sendt over helgen!

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway