Hjerneføde hos Radisson Blu

Brainfood

Radisson Blu-hotellene innfører det nye matkonseptet Brain Food som standard møteforpleining, heter det i en pressemelding fra kjeden. Konseptet skal sikre kropp og hjerne de beste betingelser, så møtedeltagere kan holde seg friske, opplagte og konsentrerte hele dagen.

Hva er det perfekte utgangspunkt for et godt møte? En god start er høy hjerneaktivitet, optimal konsentrasjonsevne og stabilt blodsukker hos møtedeltagerne. I går, 13. september, lanserte de fire Radisson Blu hotellene i København og Århus, som de første i Danmark, det unike konseptet Brain Food. Det skal sikre optimale rammer for at møtedeltagere holder seg på topp hele dagen.

Konseptet er utformet i samarbeid med ernæringseksperten Christian Bitz, som understreker at ”hjerne-mat” handler om helse, smak og velvære, med fokus på økt opplagthet og overskudd hos møtedeltagere.

Brainfood

– Brain Food er et holistisk forpleiningskonsept, som konkret betyr mer fisk, fullkornsprodukter, frukt og grønt – uten at gå på kompromiss med god smak. Det er smak og helse i utsøkt symbiose. Jeg står 100 prosent inne for at møtedeltagerne på Radisson Blu føler seg friskere og mer opplagte hele dagen, sier Bitz.

Brain Food kan kort beskrives ut fra seks retningslinjer:

  1. Mer fisk, fullkorn, egg, frukt og grønnsaker
  2. Primært lokale og friske råvarer
  3. Rene råvarer med minimal industriell prosessering
  4. Mindre kjøtt og alltid et fettinnhold på maks ti prosent
  5. Naturlig søtning og aldri mer enn ti prosent tilsatt sukker
  6. Fokus på kvalitets- og smaksopplevelser, som skjerper sansene

Fremover vil konseptet være standard møteforpleining på de fire Radisson Blu-hotellene i København og Århus, og Peter Laursen fra Radisson Blu i Århus understreker at det nye konseptet er en del av hotellkjedens forsøk på å gi møtedeltagerne optimale betingelser for en suksessfull møte- eller konferanseopplevelse.

– Vi har hele tiden fokus på å forbedre vår service og kvalitet, og dialogen med våre møtekunder har vist at en optimalisering av møteutbyttet har hatt høyeste prioritet. Brain Food er skreddersydd dette ønsket, da forpleiningen sikrer at innlæring og konsentrasjon hos møtedeltagerne holdes på topp, sier Laursen.

Konseptet ble presentert på et eksklusivt pressearrangement i København i går. Christian Bitz presenterte og serverete Brain Food-godbiter.

Brain Food vil være standard på følgende hoteller:

  • Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, Frederiksberg
  • Radisson Blu Scandinavia Hotel, København
  • Radisson Blu Royal Hotel, København
  • Radisson Blu Scandinavia Hotel, Århus

Toppfoto: Sjefskokk Morten Winther – Radisson Blu Århus, sjefskokk Jan Petersen – Radisson Blu Falkoner og ernæringsekspert Christian Bitz.