Holmenkollen Park Norges beste

Holmenkollen Park Hotel Rica. Foto fra Rica Hotels

Holmenkollen Park Hotel Rica er i World Travel Awards kåret til Norges beste hotell for 2010, skriver Rica Hotels i en pressemelding.

Norway's Leading Hotel 2010World Travel Awards er reiselivsbransjens egen kåring av de beste reiselivsproduktene, og anerkjennelse fra kolleger i bransjen henger ekstra høyt. Holmenkollen Park Hotel Rica har vært nominert til ”Norway’s Leading Hotel” de fire siste årene, og i år gikk det staselige hotellet på Oslos tak helt til topps.

– Vi beviser med dette at vi leverer i alle deler av vår organisasjon, sier en stolt hotelldirektør, Claus Thomas Petersen, som ønsker å berømme de ansatte for den innsatsen de legger ned i å være ”Det Gode Vertskapet” for hotellets gjester.

Konsernsjef i Rica Hotels, Ole-Jacob Wold, er selvfølgelig også strålende fornøyd med kåringen, og sier i en kommentar at dette er en meget fortjent anerkjennelse til Holmenkollen Park Hotel Rica, som år etter år presterer på et svært høyt nivå.

– Våre interne gjestetilfredshetsundersøkelser viser dette med all tydelighet, men at også andre i bransjen har plukket opp den gjennomførte høye servicen ved Holmenkollen Park Hotel Rica, setter vi selvfølgelig stor pris på.