Nedtelling til vinterens store europabegivenhet

Hilton London Metropole

For første gang kommer HSMAIs konferanse for Revenue Management og Internet Marketing til Europa, nærmere bestemt til London. Konferansen kommer som svar på oppfordringer fra bransjefolk over hele Europa, som har gitt uttrykk for behov for et forum der både revenue managers og internettmarkedsførere kan møtes for å etablere nettverk, dele erfaringer og forbedre egen kompetanse.

Dette er en begivenhet du ikke kan gå glipp av, spesielt for reiselivsledere med direkte ansvar for inntektsoptimalisering og prising, og/eller nettmarkedsføring, eller ledere som ønsker å ligge i forkant av utviklingen.

Konferansen vil finne sted på Hilton London Metropole (bildet over) i London 7. februar 2011. Dersom du er en reiselivsleder som arbeider med revenue management og/eller internettmarkedsføring, bør du virkelig ikke la denne sjansen løpe fra deg.

Besøk konferansesiden (på engelsk) for nærmere detaljer om deltageravgift og program.