Ferdaskrinet på vei til Oslo

Markeds-, PR- og produktdirektør Trond Øverås i Hurtigruten overleverer Ferdaskrinet til hotellsjef Mats Flagestad på MS "Trollfjord"

Ferdaskrinet, som er det gjeve beviset på at man er kåret til Årets Reiselivsmarkedsfører, har i ett år vært hos Hurtigruten i Tromsø. Hurtigruten ble som kjent kåret av HSMAI til Årets Reiselivsmarkedsfører 2009. En ny kåring og prisfest står for døren onsdag 12. januar, og tradisjonen tro skal Ferdaskrinet leveres tilbake før neste vinner blir kåret. Ferdaskrinet har begynt sin ferd fra Tromsø mot Oslo, ombord på MS «Trollfjord» og vil ankomme Oslo i god tid før Prisfesten.

– Det er hyggelig at Ferdaskrinet kommer til Oslo sjøveien, og at det er Hurtigruten som bringer det når de har sin årlige tur i forbindelse med alle reiselivsarrangementene i Oslo i januar, sier Ingunn Hofseth i HSMAI, og fortsetter:

– Hvem vet, kanskje setter det kursen nordover igjen etter konkurransen. Vi har fått inn mange bidrag og gleder oss til juryeringen, som for første gang skal foregå digitalt.

HSMAI Prisfesten arrangeres på Dizzie Showteater og Grand Hotel onsdag 12. januar, fra kl 18.30 samme dag som HSMAI Møtebørsen på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Er du interessert i å delta, så send din påmelding til postbox@hsmai.no.

Foto: Markeds-, PR- og produktdirektør Trond Øverås i Hurtigruten overleverer Ferdaskrinet til hotellsjef Mats Flagestad på MS «Trollfjord».