Ingunn Weekly: HSMAI skal bli mer synlig igjen

Megafon

Etter noen tøffe år, hvor vi har vært nødt å prioritere hardt og kutte kraftig i staben, vil HSMAI i vår på nytt bli langt mer aktive utad, i ulike fora og også i media.

HSMAI Europe har valgt Kreab Gavin Anderson som kommunikasjonsbyrå. I første omgang kommer byrået til å introdusere HSMAI på det britiske markedet, men også hjelpe HSMAI til å posisjonere seg som reiselivets ledende møteplass innenfor vårt område. HSMAIs fokus er å utvide og styrke det europeiske tilbudet, som igjen vil styrke det norske tilbudet.

Meld deg på HSMAIs Kick-off tirsdag 5. april, hvor du i tillegg til å få masse godt, faglig påfyll, vil møte mange av våre ulike samarbeidspartnere. HSMAIs generalforsamling vil også gå av stabelen samme dag klokken 16.15.

På tirsdag var den første store Komplimentdagen. Tusen takk til NRK P1s Kveldsåpent og humorlegen Stein Tyrdal, som sammen satte fokus på Komplimentdagen i en hel time tirsdag kveld. Innslaget finner du på NRK P1 nettradio. Dette er bare den lille, spede begynnelsen på en dag som vil “vokse” mer og mer for hvert år, og det er nok ingen tvil om at Komplimentdagen blir en ny merkedag i Norge, i likhet med i Holland og i andre land som følger etter. Flere organisasjoner og bedrifter ønsker å engasjere seg sammen med oss, for å løfte dette videre.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi er stolt over at det er reiselivsnæringen som står bak initiativet!

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway