Ukens navn: Kari Uglem

Kari Uglem, Sales and Marketing Director, Nordic Hurtigruten. Fotograf: Stein Lillebo/Hurtigruten

Kari Uglem

Sales and Marketing Director, Nordic

Hurtigruten

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Ingen av mine arbeidsdager er like. Heldigvis. Sånn er det å jobbe i en av Norges sterkeste reiselivsbedrifter! Dagene består av gode møter, planlegging og tilrettelegging. Deretter salgsoppfølging, markedsplanlegging og det å prøve å ta gode beslutninger.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det er definitivt mine kolleger, samt at jeg får jobbe med en merkevare som Hurtigruten ASA.

– Har du noen du har sett opp til?

– Egentlig ikke, men jeg har stor respekt for mange! Jeg lar meg begeistre av folk som har ”mye energi” og entusiasme.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– De fleste har hjemmekontor hos oss, så noen tradisjoner har det vel egentlig ikke blitt… ennå.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Så lenge jeg kan huske!

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Det beste med HSMAI er at det er en møteplass hvor man kan få utveksle erfaringer med resten av bransjen.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Synes det er et godt tiltak med Komplimentdagen, som HSMAI har introdusert. Ellers så tror jeg HSMAI bør bli mer ”synlig” i media, og også i bransjen.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg kan være så mangt. Enten med besøk på dagspa, etterfulgt av en god restaurantopplevelse eller en laaang tur i Nordmarka.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Det er definitivt infrastruktur og verdiskapning/utvikling av næringslivet, herunder reiselivet.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– Det må være ”På reise!”. Jeg liker å reise og har tatt mål av meg til å besøke alle land i verden.

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Neste reise privat går nok til et land jeg til nå ikke har vært i. Midtøsten synes jeg er spennende. Der er det uroligheter akkurat nå, slik at jeg får reise til et annet land i mellomtiden. Vet ikke eksakt hvilket ennå. I jobbsammenheng går neste reise til Tromsø, hvor vi har kontor.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Kan man si at fjellturer er en hobby? Jeg liker å være i fjellet og besøker fjellet så ofte jeg kan. Er litt usikker på om jeg skal kalle det en hobby eller fritidssyssel! Uansett er det veldig flott å være i fjellet.

Foto: Kari Uglem, Sales and Marketing Director, Nordic Hurtigruten. Fotograf: Stein Lillebo/Hurtigruten