Ukens navn: Monika Holen

Monika Holen, Director of Sales, Gardermoen Radisson Blu Airport Hotel & Park Inn Oslo Airport

Monika Holen

Director of Sales

Gardermoen Radisson Blu Airport Hotel & Park Inn Oslo Airport

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Jeg er så heldig og kunne selge to flotte hotellprodukter på Gardermoen, med totalt 800 rom og 77 møterom. Min hverdag går med til å finne og utforske både nye muligheter og optimere allerede implementerte kanaler og kunder. I tillegg får jeg lov til å lede et team på fem fantastiske Sales Managers, som gjør hverdagen bare helt super.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det beste ved jobben min må vel være selve hotellproduktene jeg selger. I tillegg har jeg en veldig spennende og variert hverdag, som gjør at jeg får brukt alle sidene ved meg selv, og som utfordrer meg konstant. Ingen dag er lik, og det liker jeg godt.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har møtt mange mennesker, som har satt spor og som jeg har forsøkt å lære av. Jeg er spesielt fascinert av mennesker som fullt og helt tør å være seg selv, som står for sine meninger og viser sin integritet, uansett hvor mye det «blåser» rundt dem – samtidig som de selv forsøker å forstå motpartens standpunkt.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

Skulle ønske jeg kunne svare ja, men det blir en veldig hektisk hverdag. Det vi imidlertid er veldig gode til, er å le mye! Humor er er viktig – hver dag!

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Tja… Jeg er faktisk litt usikker.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– HSMAI jobber for å få en utvikling i norsk reiseliv, sørger for møtepunkter der reiselivet kan ha dialog, og er med på å rette søkelyset på viktige og felles utfordringer.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Jeg tror HSMAI vet godt selv hva de driver med, og er godt fornøyd.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Lange frokoster, ingen stress, god tid med mann og barn, og kanskje ut for å spise sushi?

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Reiselivet, selvsagt! Gjort Norge konkurransedyktig i forhold til andre destinasjoner. Men barn og ungdom ville også vært viktig. Norge har i hovedsak basert seg på «dugnadsånden» for å ha sunne fritidsaktiviteter for barn og ungdom, noe som blir en kontrast til en mer og mer hektisk arbeidshverdag.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Alt er mulig».

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Til Rhodos med familien, hvor vi skal bo på Blu Village, Atlantica Aegean Park.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg er håndballtrener for Lunner IL Jenter 12, hvor min datter spiller.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Hotell er gøy!