Ingunn Weekly: Frokostmøte på tirsdag

frokost

Før du tar turen til kontoret etter langhelgen, kom innom HSMAIs nye lounge i Oscarsgate 81, til frokost og innspill til hvordan du kan få mest ut av din PR-strategi.

Lær av eksperter som Erik Mølmen og Kåre Hunstad jr. fra TIBE PR, og Morten Torp og Even Hegbom fra VisitSnowman/Målselv Fjellandsby.

Ta med en kollega og kom tirsdag 14. juni klokken 08.30, og få den perfekte start på dagen!

Frokostmøtet er gratis for HSMAI-medlemmer.
For ikke-medlemmer koster det kr. 500,- eks. mva.

Meld deg på ved å sende en e-post til postbox@hsmai.no

Temaer for dagen:

Implementering av en helhetlig PR-strategi
Snowman Resort i Målselv Fjellandsby vant, i samarbeide med VisitSnowman, HSMAIs PR-pris for 2010 under prisfesten sist januar. Gjennom en årrekke har de benyttet PR som sin hovedkanal for markedskommunikasjon. Hva er historien bak suksessen, og hvordan kan din bedrift dra nytte av deres erfaringer? Morten Torp, daglig leder i VisitSnowman, og Even Hegbom, daglig leder i Målselv Fjellandsby, presenterer sine erfaringer og åpner for diskusjon.

Hvordan bygge merkevare gjennom kommunikasjon?
Hva er god og hva er dårlig kommunikasjon? Hvordan skal du finne frem til den beste kommunikasjonsstrategien for din bedrift? Seniorrådgiverne Erik Mølmen og Kåre Hunstad jr i TIBE PR har begge årelang erfaring, både fra pressen og kommunikasjonsbransjen. Nå vil de dele noen erfaringer, gi råd og åpne for debatt.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVelkommen til et lærerikt frokostmøte!

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway